Warnock sikret seier

En sen scoring fra Stephen Warnock ga reservelaget en 2-1 seier mot Nottingham Forest. Nettsted hevder at Liverpool snakker med Anelka. Benitez og styret diskuterer transfermidler.

Fortjent borteseier

Liverpools reservelag sikret sesongens andre seier på fremmed gress, da man beseiret Forest med 2-1 i Nottingham.  En scoring to minutter før slutt fra Stephen Warnock, etter en corner, sørget for at alle tre poengene ble med hjem til Merseyside.  Hjemmelaget tok ledelsen etter en time, men bare tre minutter senere var det balanse i regnskapet etter at Darren Potter ble lagt ned inne i feltet.  Robbie Foy scoret sikkert på straffesparket.

Ifølge liverpoolfc.tv var Darren Potter meget god for Liverpool.  Robbie Foy, Zak Whitbread, og David Raven var også positive.  I mål gjorde også Patrice Luzi en av sine bedre kamper og hadde flere kvalifiserte redninger, ikke minst da Forest nær hadde reddet uavgjort på overtid.

Liverpools lag: Luzi; Raven, James Smith, O’Donnell, Whitbread; Wilkie (Guthrie ‘76), Welsh, Potter, Warnock; Foy, Smyth.  Reserver: Lancaster, Danny Smith, Karl Noon, Conal Platt.

 

Anelka linket til Anfield

Nettstedet ynwa.tv hevder i en artikkel at Nicolas Anelka og representanter fra Liverpool i dag har hatt samtaler på et hotell i Manchester.  Kilder vi har vært i kontakt med tror at Anelka er en av flere interessant spillere for Rafael Benitez, men at spissen som kostet Manchester City £13M i 2002 kan bli for dyr å hente for de røde i januar.

 

Styret gir Rafa støtte

Rafael Benitez var på en pressekonferanse mandag forsiktig med å gi ut opplysninger angående mulig transfervirksomhet i januar.  Manageren fastslo at dette nettopp var diskutert med klubbens styre, og at han var lovet den støtte det var mulig å gi:  - Jeg snakket med styret i dag og vi snakket om fotball, ikke økonomi.  De sa at de vil gjøre det de kan.  Når du snakker med dem om dette er det som en privat samtale.  Det er viktig for meg å vite hva man er i stand å bidra med.  Jeg snakket med dem om kampene, og spillerne som vi har i troppen.  Jeg sa at jeg for øyeblikket vil prøve å få mest mulig ut av hver enkelt spiller som vi har i troppen.