Welsh storspilte da reservene tapte 2-1

Den dårlige sesongen forsetter for reservelaget. I kveld ble det nederlag hjemme mot Bolton. To tidlige mål av gjestene avgjorde kampen, til tross for en god sluttspurt av de røde. En god John Welsh misset straffespark.

Både reservelaget og U-18 har fått en elendig start på sesongen. Før denne kampen lå reservene allerede på nedre del av tabellen, og Bolton var blant annet et av lagene bak dem. Nå er de likt på poeng, men Liverpool har spilt flere kamper og nærmer seg i realiteten nedrykkstreken hvis andre lag bak dem også begynner å vinne.

 

Bolton scoret to mål på de første tolv minuttene og det så lenge helsvart ut for de fremmøtte i Wrexham. Ricardo Vaz-Te valset rundt med forsvaret vårt og var en vanskelig mann å temme. Det første mål skrudde han inn fra kanten av 16-meteren, mens nummer to kom fra løp gjennom midten.

 

Etter hvert kom Liverpool til hektene og tok over spillet i andre omgang. Mark Smyth reduserte etter en drøy time, og John Welsh misset straffespark etter at målscoreren var blitt felt. Smyth fikk seg for øvrig en skikkelig smell i bortekampen mot United. Foten hans hovnet skikkelig opp, og det var lenge usikkert om han kunne spille i kveld. Han var en av våre beste sammen med David Raven og Welsh. Raven var spesielt god i siste omgang, men Welshie viste tegn på at formen endelig er på vei. Han ristet av seg skuffelsen over ikke å være i London og forberede seg til kamp mot Millwall samme med flere av de andre profilene fra reservelaget på en imponerende måte. Midtbanespilleren hevet brystkassa og gikk i front etter sjokkstarten og viste en holdning og innspilling Benitez vil like når han går igjennom videoen.

 

Welsh misset igjen på straffespark. Det har han også gjort noen ganger tidligere. Kanskje er det på tide å slippe til andre? Han var imidlertid nær ved å utligne noen minutter før slutt med en god heading. Det var også Wilkie på en enda større sjanse. Nesten alene med keeper lobbet han over mål fra god posisjon. Dette var totalt sett ingen kamp vi fortjente å tape. Et ungt og urutinert mannskap la i det minste igjen en respektabel innsats.

 
Liverpool: Paul Harrison, James Smith, Danny Smith, David Raven, Daniel O'Donnell, David Mannix, Danny Guthrie, John Welsh, Robbie Foy, Mark Smyth (Karl Noon’ 84), Ryan Wilkie

Res: Patrice Luzi, Calum Woods, Paul Barratt, Adam Hammill.

 

 

Bolton: Chris Howarth, Danny Livesey, Jason Talbot, Florent Laville, Charlie Comyn-Platt, Dale Whitehead, Joey O'Brien, Bradley Hill, Ricardo Vaz-Te, Ricky Shakes, Reda Kribib

Res: Rhys Powell, Sam Ashton, Duong Thach, Luke Magill, James Sinclair.