- Chelsea er ikke uslåelige

- Chelsea er ikke uovervinnelige. Dette er budskapet fra Rafael Benitez foran to møter med Mourinhos menn på fem dager. Harry Kewell uttatt til landslagssamling.

Rafael Benitez ser i dag frem til denne ukens kamper mot Chelsea, og slår fast: - De er ikke uslåelige.

Onsdag kveld blir det garantert høyt lydnivå på Anfield, når Chelsea nok en gang gjester Liverpool 4 til en viktig Champions League-kamp. Etter vårens semifinaler i samme turnering, samt finalen i Carling Cup, har Chelsea nærmest blitt Liverpools nye erkefiender i engelsk fotball. Og som om det ikke er nok med ett oppgjør på en uke, møtes de samme klubbene til ligakamp på samme arena allerede til helgen.
De blå fra vest-London har allerede et godt grep om ligatittelen, men Liverpools manager tror hans mannskap vil være i stand til å gi rubel-laget et skudd eller to for baugen den kommende uken.

- Vi har slått dem før, og kan slå dem igjen. De har et bedre lag enn i forrige sesong, men vi har også blitt bedre. For å slå dem må alle våre spillere prestere opp mot sitt beste, da vi ikke har råd til å gjøre feil. De har nemlig så gode spillere, at de vil straffe oss om vi ikke beholder konsentrasjonen og arbeider hardt gjennom hele kampen, slår Benitez fast i dag.

- De er ikke noe enkelt lag å spille mot, fordi de jobber hardt i forsvar, og har alltid gode spillere fremover på banen. Men de kan slås, og vi har tro på at vi kan klare dette, legger han til før onsdagens match.

Begge lag vant som kjent åpningskampene sine i gruppespillet i Champions League, og Benitez regner derfor ikke denne kampen som helt avgjørende for utfallet av gruppe G.

- Vi gjorde en god jobb i den første kampen mot Real Betis, og det var viktig for oss å vinne den. Nå har vi en hjemmekamp, og igjen går vi for tre poeng. Det er alt for tidlig å begynne og snakke om hvordan denne gruppen vil utvikle seg ennå. Vi konsentrerer oss kun om å vinne kampen på onsdag, og deretter vil vi se frem mot neste kamp, avslutter Liverpool-manageren.

Kewell uttatt til landslagssamling
Selv om Harry Kewell er tilbake i full trening igjen, har han fortsatt til gode å spille en kamp for Liverpool etter at han hinket av banen i Champions League-finalen i Istanbul. Det være seg både på førstelags- og reservelagsnivå. Derfor er det litt overraskende at Guus Hiddink allerede nå har funnet en plass til Liverpool-angriperen i troppen til neste landskamp.

Kewell er en av 25 spillere i troppen til Australias vennskapskamp mot Jamaica i neste måned. Troppen samles til treningsleir i Nederland i neste uke, i forkant av vennskapsdysten. Selve kampen skal spilles i London den 9.oktober – på Fulhams bane Craven Cottage.

- Treningsleiren vil gi meg en mulighet til å jobbe med spillerne, og redusere troppen noe før møtet med Jamaica. Vi har også hentet inn spillerne som har slitt med skader, så vi kan sjekke progresjonen til disse, uttaler Hiddink.