- Gerrard er katalysatoren

Benitez mener at Gerrard har vært katalysatoren bak den gode kamprekken, og roser kapteinen for å ha funnet seg til rette på høyrekanten. Rennie dømmer. Jewell er Kopite. Solskjær-comeback mot Liverpool.

Rafa trekker fram kapteinen
Rafael Benitez har i dag trukket fram innsatsen til Steven Gerrard som instrumental for Liverpools gode kamprekke den siste tiden. Kapteinen ser ut til å ha funnet seg til rette i sin noe uvante rolle på høyrekanten. Gerrard har som kjent spilt høyreflanke i seks av de siste sju kampene, og Benitez tror dette har vært av uvurderlig betydning for fremgangen til laget.

- Steven er en spiller som kan spille i alle posisjoner. Han liker best å spille sentralt, fordi han ser mer til ballen da, men i øyeblikket nyter han stor frihet på høyreflanken. Han er lagets kaptein, og jeg prater med han om mine ideer. Han var en nøkkelspiller for oss i fjor, men jeg tror likevel han er sitt ansvar mer bevisst nå. Ikke fordi jeg har fortalt han at han må være det, men på grunn av måten han spiller på. Jeg tror også han er mer lykkelig nå, uttaler manageren.



Rennie dømmer mot Wigan
Uriah Rennie dømmer morgendagens kamp mellom Liverpool og Wigan på Anfield. Dette blir andre gangen på kort tid han er pipeblåser foran The Kop, da han også dømte de røde i 2-0 seieren over West Ham. Linjemenn i kampen er Gary Kellett og Chris Sarginson, mens Mike Dean er fjerdedommer.

Paul Jewell is a Kopite
Paul Jewell innrømmer at han er en Kopite før gjensynet med Anfield. Men i morgen legger han sentimentaliteten til side, når han sender sitt Wigan-mannskap ut på sin tidligere hjemmebane med målsetting om å kapre ligapoeng.

- Jeg må innrømme at det betyr en del for meg å komme tilbake til Anfield. Jeg husker da jeg kom tilbake hit som manager for Bradford i 1999, og sønnen min var kampmaskot. Da sang The Kop ”Paul Jewell is a Kopite”. De hadde rett, og en Kopite vil jeg alltid være. Det første resultatet jeg sjekker etter en Wigan-kamp er Liverpool sitt. Min far er Liverpool-supporter, og som barn tok han meg med for å se reservelaget spille når førstelaget var opptatt med bortekamper, minnes Jewell.

- Det var en drøm som gikk i oppfyllelse den dagen jeg skrev under for Liverpool, og at jeg aldri fikk spille for klubbens førstelag var en stor skuffelse for meg. Men jeg angrer ikke på at jeg skrev under for Liverpool likevel. Jeg var antagelig ikke god nok for å spille for førstelaget uansett. Det nærmeste jeg kom var når jeg reiste med troppen til en europacupkamp mot Dinamo Bucharest i 1984. Jeg kom aldri på innbytterbenken den gangen heller.

Solskjær-comeback mot Liverpool
Liverpools reservelag har bortekamp mot Manchester United mandag kveld, og norsk presse kommer garantert til å fokusere på at dette blir tidligere Liverpool-supporter Ole Gunnar Solskjærs comeback i United-trøya etter hans langvarige skadeavbrekk. Kristiansunderen har ikke spilt fotball for sin klubb siden FA-cupfinalen mot Millwall våren 2004 på grunn av kneskaden.

- Ole Gunnar Solskjær kommer til å starte kampen mot Liverpool, bekrefter United-manager Alex Ferguson.