- Gerrard kan spille på topp

Rafael Benitez mener at Steven Gerrard kan spille hvor som helst ute på banen, og at han allerede er bedre enn forrige sesong. Leiesoldater på ungdomslandslag.

Allsidige Stevie G
Syv mål på fem kamper i Champions League kvalifisering gjør at Steven Gerrard er toppscorer i Liverpool FC så langt denne sesongen.  Den sentrale midtbanespilleren er ventet å danne par sammen med pasningsgeneralen Xabi Alonso, men Rafael Benitez vil ikke utelukke å bruke kapteinen også lengste fremme eller enda mer trolig i hullet mellom en ensom spiss og midtbanen.

- Det er en mulighet, sier Rafa på spørsmål om Steven kan bli plassert på topp sammen med en av klubbens spisser.  – Det fordi Steven er en så god spiller at han kan spille godt i alle posisjoner.  Jeg vet ikke hvordan han er som keeper, men det jeg vet er at han er i stand til å spille i alle andre posisjoner på laget og at han faktisk ville spille bra uansett hvor han blir plassert.

- Jeg ser imidlertid mer på Steven som en spiller bak den fremste spissen enn at han skal spille helt på topp.  Han er veldig atletisk, full av energi og med en fotballhjerne som gjør at han kan beregne løpene sine inn i straffefeltet.  Han gir oss muligheter i rollen bak spissen, men hvis jeg beslutter at han skal spille helt på topp tviler jeg ikke på at han ville gjøre det bra der også.

- Han har vært som et nytt kjøp for oss i sommer.  Hele forrige sesong måtte jeg svare på spørsmål om fremtiden til Steven, men nå kan vi snakke om målene han skal score for oss.  Steven Gerrard var god forrige sesong, men denne sesongen er han enda bedre.  Han tenker kun på Liverpool og det kan man se.  Du kan se at han scorer mål, slår gode pasninger, og spiller bra.  Han er allerede en bedre spiller enn hva han var for noen måneder siden.


Le Tallec og Medjani mot Italia
Anthony Le Tallec og Carl Medjani er tatt med i troppen til Frankrike U21 som spiller mot Italia på tirsdag.  De to unge franskmennene er lånt ut fra Liverpool til henholdsvis Sunderland og Metz denne sesongen.