- Heller seier 0-1 enn 4-5

Det er Sami Hyypiäs ønske for søndagens finale. Den rutinerte finnen tror for øvrig på en flott finaledag. Rafael Benítez understreker viktigheten av Steven Gerrard og Fernando Morientes. LFC TV i Danmark.

I Sami Hyypiäs øyne vil en 0-1-seier til Liverpool være en strålende utgang på Ligacupfinalen søndag. Dette resultatet er det motsatte av hva Chelsea har flakset og bakset seg til i de to foregående møtene de to klubbene imellom.
- Nå er det ikke sikkert supporterne er enige, men jeg vil heller vinne 0-1 enn for eksempel 4-5, slik vi gjorde det i Uefacupfinalen mot Alaves i Tyskland, sier den solide midtstopperen.

- En flott dag
Siden den nevnte finalen i 2001, da Liverpool også vant to finaler i Cardiff, har klubben byttet ut alle så nær som seks spillere i stallen. Sami Hyypiä er av dem som er igjen, og som sånn sett har mest erfaring med Cardiff-finaler. Han har tro på seier.
- Chelsea er ikke uslåelige, det så vi på onsdag. Samtidig går vi til kampen med stor selvtillit etter vår seier dagen før. På toppen av det hele får vi 35 00 supportere med oss nedover. Det blir en flott dag, spår finnen.

Stjerneduo hylles
Liverpool-laget så ut til å klare seg godt uten sine skadde og suspenderte stjerner tirsdag. Men Rafael Benítez understreker hvor viktig det er at Liverpool har Steven Gerrard og Fernando Morientes tilbake til søndagens finale.
- De vil bli viktige spillere i den kampen, for de er vinnertyper. Steven Gerrard er i tillegg kaptein, mens Fernando Morientes spilte godt mot Chelsea for Monaco i Champions League forrige sesong, nevner «Rafa».

LFC TV i Danmark
Ifølge websidene til Viasat Sport Danmark, vil kanalen starte med tre timers Liverpool-sendinger hver tirsdag fra klokka 17.00 til 20.00.