- Hvorfor skulle jeg forlate Anfield?

Etter å ha blitt matchvinner mot Blackburn, har Djibril Cissé tilsynelatende gjort helomvendig. - Hvorfor skulle jeg dra herfra? Jeg ønsker å bli på Anfield, sier han i dag. Benitez bekrefter at Kewell aktuell for Anderlecht-troppen.

Djibril Cissé vil ha slutt på spekulasjonene om at han er på vei bort fra Liverpool. Til nettstedet sportinglife.com kommer han med følgende klare melding til journalister og andre etter å ha gjort seiersmålet mot Blackburn:

- Hvorfor skulle jeg forlate denne klubben?

Underforstått at det ikke er noen grunn for han til å forlate Liverpool nå. Franskmannen forklarer også sin noe aggressive målfeiring foran bortelagets supportere, i etterkant av scoringen. Cissé ble nemlig hetset av de gjestende supporterne, som brukte spillerens forferdelige beinbrudd på Ewood Park som middel for å forsøke og psyke ut Liverpool-spissen. Dette fikk Cissé til å bli rasende, og bestemt på å score foran dem.

- De sang "Cissé porselens-legg", og det fikk meg til å tenne. Jeg ble bestemt på å score på grunn av de tåpelige bortesupporterne. Jeg vil også gjerne takke Liverpool-supporterne som støttet meg etter beinbruddet i fjor, forteller spissen.

- Scoringen var viktig for meg, ikke minst på grunn av det stygge beinbruddet mot Blackburn i fjor. Jeg er fornøyd med scoringene jeg har gjort i år, og har ingen problemer med manageren, la han til.

- Etter feiringen løp jeg over til manageren for å ta han i hånden, som et tegn til alle på at det ikke er noe problem mellom oss. Jeg ønsket å vise alle at vi har et normalt forhold.

- Det viktigste var at vi fikk de tre poengene, fordi vi er ikke godt plassert på tabellen. Nå ønsker jeg bare at alle spekulasjonene om problemer mellom meg og Benitez, og meg og klubben, tar slutt. Jeg ønsker å bli her på Anfield. Hvorfor skulle jeg ønske å dra?

- Du kunne se hvordan fansen støttet meg. Du finner ikke supportere som dette noe annet sted i verden, så jeg aner ikke hvorfor folk tror jeg vil dra herfra. Nå vil jeg ha slutt på disse ryktene en gang for alle. Jeg ønsker bare å jobbe for denne klubben. Den beste måten å gjøre det på, er å fortsette å score mål. Jeg har hatt en god sesong så langt, når man ser på antall scoringer. Men vi trenger flere poeng fremover, for vi kan ikke bli liggende på 12.-13.plass.

- Når jeg kom hjem fra Frankrike hadde jeg en normal samtale med Benitez, som spiller til manager, og vi snakket ikke om hva som var skrevet i pressen. Det finnes viktigere ting å prate om.



Benitez bekrefter at Kewell er aktuell mot Anderlecht
- Harry Kewell har trent normalt med førstelaget etter at han kom tilbake fra landslagssamlingen med Australia. Jeg håper han kan bli klar til innsats i Champions League på onsdag, uttaler Rafael Benitez i dag.

Tidligere Liverpool-favoritt Craig Johnston er mellom dem som tror at hans landsmann nå kan få orden på Liverpool-karrieren, etter at skademarerittet tilsynelatende er over.

- Liverpool trenger mer tyngde fremover på banen, og alt taler for at Kewell skal utgjøre en forskjell for dem når han gjør sitt comeback. Han har vært langt nede, men når du er så langt nede som han har vært, kan det bare gå oppover, slår Johnston fast.