- Kan komme til å angre på manglende kjøp av Owen

Rush reagerer på uttalelser fra Parry. Legenden mener Liverpool savner en storscorer. Owen ønsker ikke å spille i utlandet igjen.

Rick Parry kommenterte i helgen at man ikke angrer på at Michael Owen ikke ble hentet tilbake i sommer. Slike uttalelser har tidenes Liverpool-målscorer Ian Rush vanskelig med å forstå, spesielt når de røde har slitt med å finne veien til nettmaskene siden sesongstart og ikke tatt nødvendig med poeng.
- Jeg vet at det er lite å tjene på å se tilbake på hva som kunne ha skjedd, men jeg ser på noen av Liverpools siste kamper og tenker på hva som ville ha skjedd dersom Michael Owen hadde signert. Mitt syn er at 0-0 i Europa ville gitt 1-0 med Owen på banen. Derfor overrasker det meg litt å høre noen si at de ikke angrer på at Owen ikke ble kjøpt tilbake.  Man må alltid se fremover og arbeide med det man har, men det er opplagt at Liverpool trenger en målscorer. Jeg tror klubben kommer til å angre på at de ikke hentet Michael etter hvert som sesongen skrider frem, skriver Rush i sin faste spalte i Liverpool Echo.

Owen ønsker ikke å spille i utlandet igjen
Michael Owen forlot Real Madrid for Newcastle etter kun en sesong i den spanske hovedstadsklubben. Angriperen sier til BBC Radio Five Live at han er glad for å være tilbake i England og at han ikke kan tenke seg å spille i utlandet igjen.
- Jeg tviler sterkt på at jeg vil forsøke meg i utlandet igjen. Jeg ønsket å se hvordan det var å spille i et annet land. Men nå har jeg fått øynene opp. Jeg elsker å bo hjemme, og visste alltid at jeg ville komme tilbake til Premier League. Det var bare snakk om hvor mange år. Jeg gikk til Spania med åpent sinn, men jeg visste at Premier League var hvor jeg ønsket å komme tilbake til. Jeg hadde en fin tid i Madrid, både på og utenfor banen, men jeg savnet været i Storbritannia, jeg savnet maten, Premier League og det å ha engelskmenn rundt meg. Det er her jeg er født og oppvokst og hvor jeg alltid har spilt fotball. Jeg så frem til å komme tilbake. Nå nyter jeg hvert minutt.
Michael Owen skal etter det Liverpool Echo erfarer, ha en ”get-out-clause” med Newcastle. Tilbyr noen Newcastle £12M, så kan spilleren skifte klubb til sommeren.