- Min artigste scoring

Peter Crouch mener at åpningsmålet mot Everton var det beste øyeblikket han har opplevd som målscorer. Fare for at kampen mot Bolton blir avlyst?

God følelse for Crouchy
Peter Crouch sier til Liverpool Echo at det var en deilig følelse å gjøre sitt første mål for de røde på Goodison Park, ikke minst fordi det betyr så mye for supporterne.

- Jeg tror ingen scoring har gitt meg en bedre følelse enn dette.  Vi vet alle hvor mye denne kampen betyr for supporterne i denne delen av verden, slik at det at jeg gjorde det første målet ga meg et stort løft fordi jeg visste det var så viktig.

- Min selvtillit er virkelig god og det er naturlig når du scorer mål.  Jeg var aldri i tvil da jeg fikk muligheten.

- Det gjorde oss litt skuffet når vi gikk av banen og hørte at Chelsea hadde sneket til seg enda en seier, men fokuset må rettes mot vår egen form.  Vi har lykkes i å gjøre vår jobb i flere uker.  Mange andre lag rundt oss ga fra seg poeng i går, noe som er til vår fordel.

- Hvis du begynner å tenke for langt frem du kan ta ting for gitt.  Jeg er sikker på at dersom vi fortsetter å spille som nå vil vi være på toppen eller i nærheten av toppen ved sesongslutt.  Jeg er ikke overrasket over at vi nå er i en slik posisjon.  Ingen burde være overrasket når en ser på hva Liverpool utrettet ved å vinne Champions League forrige sesong.


Problemer på Reebok Stadium
Kampen mellom Bolton og Middlesbrough ble i går avlyst da deler av undervarmen på banen ikke fungerte tilfredstillende.  Klubben skylder på at stadig omlegging av gressmatten av skapt disse problemene.  Manager Sam Allardyce innrømmer i dag at man ikke kan være sikre på at mandagens kamp mot Liverpool kan spilles, selv om man vil gjøre hva som er mulig for at så skal skje.  Det er meldt om fortsatt kaldt vær i Storbritannia de nærmeste dagene.