- Pongolle-avtalen bare oppspinn

Rafael Benitez hevder at det ikke eksisterer noen avtale mellom Liverpool og Real Betis vedrørende utlån av Florent Sinama-Pongolle. Djibril Cissé er med i troppen mot Wigan, og kan få sin 50.kamp for Liverpool.

Rafael Benitez har avfeid rapportene fra Spania, om at Liverpool har gjort en avtale med Real Betis om utlån av Florent Sinama-Pongolle for resten av sesongen, som oppspinn. En artikkel på Betis sin offisielle hjemmeside skal ha hevdet dette, men dette beskriver nå Rafa som tull og tøys.

- Jeg har lest om dette i spansk presse, men dette har jeg ingenting nytt om. Det er ikke sant, uttalte Benitez under dagens pressekonferanse på Melwood.  



Cissé høyaktuell
Benitez bekreftet også under samme seanse at Djibril Cissé er tilbake i troppen til morgendagens kamp mot Wigan, etter at han satt hjemme på Merseyside under kampen mot Sunderland.

- Jeg hvilte Cissé i midtuken, men han er tilbake i troppen til kampen mot Wigan. Alle spillere ønsker å spille. Det er normalt, gjentok manageren på dagens pressekonferanse.

Får franskmannen spilletid i morgen, blir dette for øvrig hans 50.kamp for klubben.

Litt statistikk
Dersom Liverpool slår Wigan, blir det første gang på tre år at de røde vinner seks ligakamper på rad. Klarer Reina & Co å holde nullen igjen i morgen, blir det Liverpools beste start på sesongen målt i antall innslupne mål på 18 år. Klarer man denne bragden, har Rafa sitt mannskap også holdt nullen like mange ganger som man klarte totalt i hele fjorårssesongen.

Det er også verd å merke seg at Liverpool aldri har tapt en fotballkamp når Luis Garcia har kommet på scoringslista (17 kamper).

Wigan har imidlertid vunnet fire av sine fem bortekamper denne sesongen – mot West Bromwich, Everton, Aston Villa og Portsmouth. Kun ved to anledninger denne sesongen har de blå og hvite sluppet inn mer enn ett mål i en kamp – i hjemmetapene for Arsenal og Tottenham nylig. Wigan har heller ikke tapt tre ligakamper på rad på nærmere ett år.

SportN sender reservelagskamp
Den nye norske sportskanalen SportN sender mandagens reservelagskamp mellom Manchester United og Liverpool direkte. Dette er sannsynligvis samme sending som går på MUTV, og må vel sees i sammeheng med comebacket til Ole Gunnar Solskjær. Sendingen på SportN starter kl 19.55.