«Verdens beste supportere»

Rafael Benitez var fra seg av beundring etter sesongens siste seriekamp. El-Hadji Diouf snart solgt til Bolton. Midtbanespiller skadd for AC Milan.

På seriens siste dag var det supporterne som stod i fokus på Anfield. Til tross for en skuffende Premier League-sesong, mottok spillere og stab stående ovasjoner fra et feststemt publikum. En rørt Rafael Benitez var ikke i tvil:

- Dette er verdens beste supportere, det har jeg også slått fast før. Det vi har sett her i dag bare understreker poenget mitt. Disse supporterne er spesielle - veldig, veldig spesielle, sa spanjolen.

Han fikk støtte fra 60-tallshelt Ian St. John, som har kjent Liverpool-supporterne gjennom mange år. 

- Ingen annen klubb i verden har like gode fans, og det er ikke bare noe jeg sier fordi har spilt for Liverpool. Når det kommer til å lage flagg, er disse supporterne i en egen klasse. Det samme gjelder sangene de lager og synger. Originaliteten, slagordene, lidenskapen og humoren - ingen andre supporterskarer er i nærheten, fastslår St. John.

Diouf snart solgt
Som vi har skrevet før, ser Bolton ut til å ha bestemt seg for å kjøpe El-Hadji Diouf, spissen de for tiden har på lån Liverpool. Nå bekrefter Boltons styreformann at en avtale er nært forestående.

- Vi er veldig nære å komme til en avtale med Liverpool. Det er alt jeg kan si i øyeblikket, sier Phil Gartside til Manchester Evening News, før han likevel legger til:
- Diouf er vårt første transfermål. Når vi har sikret oss ham, vil vi se etter flere spillere.

El-Hadji Diouf kostet 10 millioner pund da han kom til Liverpool fra Lens i 2002, og det er ventet at Liverpool får minst 4 millioner pund for den kontroversielle spissen nå.

Tilbakeslag for finalemotstander
Liverpools mesterligamotstander AC Milan måtte altså nøye seg med 2-2 mot Lecce i går, men ikke nok med det: midtbanespiller og matchvinner mot PSV Eindhoven, Massimo Ambrosini, pådro seg en muskelskade og er tvilsom til finalen neste onsdag.