- Vi er favoritter mot Liverpool

Det sier Bayer Leverkusens kaptein. ”Rafa” ligner ”Shanks”, mener ”Aldo”. Emile Heskey støtter Liverpool. Liverpool.no dekker reservelagskampen.

- Basert på lagenes form, er nok vi favoritter over to kamper, innrømmer Bayer Leverkusens kaptein foran møtet med Liverpool neste tirsdag.
Jens Nowotnys lag vant sin siste kamp med 2-0 over Mainz, og de ligger nå på sjetteplass i Bundesliga. Som Liverpool, er Bayer Leverkusen bedre hjemme enn borte. På BayArena har de vunnet åtte av sine ti kamper, mens bare to av de 11 kampene på fremmed gress har endt med seier.
Lagets manager, Klaus Augenthaler, har likevel god tro på at tyskerne kan slå Liverpool ut av Mesterligaen, slik de gjorde det i kvartfinalen i 2002.
- Jeg ser fram til kampen ettersom Liverpool var den motstanderen vi ønsket oss. Etter å ha slått Real Madrid og Roma med henholdsvis 3-1 og 3-0, burde vi ha god muligheter også her, mener motstanderens manager.

"Den spanske Shankly"
- Jeg er sikker på at Rafael Benitez kan lede Liverpool tilbake til til toppen av engelsk fotball. Og, entusiasmen og kunnskapen hans tatt i betraktning, tar jeg ikke for hardt i når jeg sier at han kan bli "den spanske Shankly", utbasunerer John Aldridge.
"Aldo", tidligere storscorer på Anfield, lar seg ikke skremme av elendige kamper, som den mot Birmingham. Han er overbevist om at "Rafa" er rett mann for Liverpool.
- Jeg hadde gleden av å tilbringe 90 minutter sammen med ham nylig, og det gjorde meg enda sikrere på at klubben er i gode hender, sier Aldridge.
Og det er ikke måte på hvor mye pent han har å si om spanjolen.
- Han er en intelligent, artikulert og ydmyk fotballmann. De taktiske grepene hans denne sesongen har imponert meg veldig, og i tillegg har han en klar og god plan for hvordan å utvikle laget videre, lyder "Aldos" lovprisning.

Heskey støtter Liverpool
Lørdag bidro Emile Heskey sterkt til at de røde snublet stygt i Birmingham. Spissen var upopulær blant mange supportere under sin tid i Liverpool, men han støtter likevel gamleklubben i kampen om fjerdeplassen.
- Jeg ønsker dem alt det beste og tror de kvalifiserer seg for Mesterligaen, sier Heskey sympatisk.
Han fastslår at han fortsatt har et godt forhold til sine gamle lagkamerater og at han tok alle i hånda etter kampslutt lørdag.
At han var ekstra motivert foran denne kampen, var lett å se. Og han bekrefter da også de't.
- Ja, jeg ønsker alltid å spille godt mot mine gamle klubber. Det gjaldt Leicester da jeg var i Liverpool, og det er ikke noe annerledes nå, sier Heskey.

Reservelagskampen på Liverpool.no
Som vi nevnte tidligere i dag, Liverpool stiller et sterkt lag i kveldens reservelagskamp mot Newcastle. Liverpool.no vil legge ut en kamprapport så raskt som mulig etter kampslutt klokka 21.45 i kveld.