- Vi er ikke redd for noen

En fornøyd Rafael Benitez ser nå frem til trekningen av kvartfinalen i Champions League, og roste sine spillere etter en vellykket kveld på BayArena.

Liverpool kunne komfortabelt ta seg videre i Mesterligaen etter at Bayer Leverkusen ble slått med 3-1 også på fremmed gress.  Benitez var stolt av sine spillere, mens Steven Gerrard nå håper at laget også kan begynne å prestere på bortebane i Premier League.  Trekningen av kvart- og semifinale foretas først fredag 18.mars, etter at UEFA-Cupen og også vinneren av Porto og Inter er er klar.  Rafa sa i gledesrusen at man nå ikke var redd noen av de lagene som er tilbake i Champions League.

 

- Jeg er veldig stolt fordi vi spilte en meget god første omgang, og siden spilte med stor kontroll og gjorde det svært vanskelig for dem, sa Rafa.  Til slutt kunne vi bytte ut spillere med gule kort, slik som Hamann og Carra, slik at det ble en god kveld.  Vi gjorde jobben som et lag, vi arbeidet hardt, og vi var kompakte.

 

- Garcia er en teknisk spiller som kan gjøre mye.  Han kan score flotte mål og slå fine pasninger, men hele laget spilte bra i dag.  Milan hadde støtte fra Gerrard, og av og til Riise og Luis, men han måtte jobbe hardt fordi vi har så få angripere og han fortjente sitt mål.

 

- Vi tar en kamp, eller i dette tilfellet hver runde, av gangen.  Vi får se hvem vi får neste gang, vi er ikke redd for noen av de lagene som er igjen.

 

- Det var en god kamp, og jeg tror vi overrasket en del folk som trodde at vi ville ligge lavt og satse på 0-0, la kaptein Gerrard til.  – Det er det beste vi har spilt på utebane på en stund.  Vi har ikke vært fornøyd med hvordan vi har spilt ute, men forhåpentligvis kan vi nå ta med oss dette spillet også i ligaen.