- Vi er klare for søndagen

Rafael Benitez slår i dag fast at hans spillere vil være uthvilte, og klare for et nytt gigantmøte med Chelsea på søndag. Carragher tror det verste er unnagjort. Everton ser mot Anfield for inspirasjon.

Rafael Benitez tror hans spillere vil ta seg igjen etter bataljen mot Chelsea i går kveld, og være klare og uthvilte til søndagens ligamøte mot samme motstander.

Liverpool-manageren var fornøyd med innsatsen til sitt mannskap i den første av de to kampene mot de nyrike fra London, og insisterer på at han så nok til å konstatere at hans lag har tatt igjen noe av forspranget som Jose Mourinhos menn demonstrerte i fjor.

- Vi har vist at vi kan spille på samme nivå som Chelsea over 90 minutter. Nå må vi også vise at vi kan konkurrere med dem over en hel sesong, uttaler Rafa til liverpoolfc.tv i formiddag.

Etter det målløse oppgjøret i går kveld, hadde det ikke vært så verst om man hadde startet med dette når ligapoeng står på spill søndag ettermiddag.

- Jeg syntes vi var det beste laget i går kveld, og gjorde nok til å vinne kampen. Vi presset dem tilbake nesten gjennom hele kampen, og spilte høyt oppe på banen. Vi prøvde å få Crouch involvert så mye som mulig, og vi gjorde de tingene vi hadde snakket om på trening. Jeg syntes vi spilte bra, sier spanjolen.

- Nå har vi en ny stor kamp å se frem mot i helgen, og vi vil være klare for oppgaven. Jeg tror ikke det er negativt for oss å spille mot dem igjen etter så kort tid. Tre-fire dager vil være nok for spillerne mine til å ta seg inn igjen, og møte dem på nytt.

- Kampen i går kveld kunne ha blitt avgjort på de små detaljene, og jeg tror marginene vil være små også på søndag. Det er ikke mye som skiller de to lagene i en kamp. Vi vet vi kan slå dem, og vi vil satse på det på søndag ettermiddag, avslutter Rafa.

Det tøffeste er unnagjort
Jamie Carragher mener at de røde nå har gjort unna to av de hardeste kampene i gruppespillet i Champions League, etter bortemøtet med Real Betis og hjemmekampen mot Chelsea.

- Vi er ferdig med det som trolig er de to hardeste påfølgende kampene nå, med Betis borte og Chelsea hjemme. Etter disse kampene er det bra å stå bokført med fire poeng. Du trenger trolig sju poeng av ni mulige på hjemmebane, og så må man ta noen bortepoeng, for å gå videre.

Everton vil gjøre som de røde
Everton ønsker å ta et blad ut av Liverpools bok, når de i kveld skal prøve å ta igjen Dinamo Bucharests 5-1 ledelse, i et desperat forsøk på å ikke bli slått ut av UEFA-cupen. Champions League-eventyret til de blå ble ikke særlig langvarig, og nå er faren for også å ryke ut av UEFA-cupen ved første hinder overhengende.

- Vi kan definitivt finne inspirasjon i det Liverpool gjorde i Istanbul. Det var en stor prestasjon, og viser oss at det er mulig å ta igjen en klar ledelse, sier midtstopper David Weir til Liverpool Daily Post før kveldens returmøte med rumenerne på Goodison.

- Det blir en tøff oppgave, men Liverpool lå under 3-0 når det gjenstod 45 minutter. Vi har 90 minutter på å ta igjen en firemålsledelse, slår manager David Moyes fast.