- Vi håper å kunne overtale Steven

Daglig leder Rick Parry avviser blankt at man ønsker å selge Steven Gerrard, og han ser heller ikke lønnsforhandlingene som et problem.

En såpeopera av dimensjoner er i ferd med å utspille seg rundt Anfield.  Søndagens aviser i England kunne fortelle at Steven Gerrard ikke følte seg ønsket i Liverpool FC, mens dagens media sier og skriver at forhandlingene mellom spiller og klubb er blitt avblåst av spilleren selv.  Det siste skal agent Struan Marshall også ha bekreftet overfor Sky Sports.

 

Til Liverpool Echo kan en engstelig og tilsynelatende forbløffet Rick Parry tegne et helt annet bilde.  Parry skal sammen med Rafa Benitez og Steven Gerrard ha holdt et møte i dag tidlig, men lederen innrømmer at situasjonen nå har blitt slik at den kanskje ikke er mulig å reparere.  Rick Parry er helt klar i at klubben verken ønsker å selge Steven Gerrard eller anser hans lønnsforlangende som ikke forhandlingsdyktige.

 

- Rafa ønsker at Steven blir og kan ikke ha gjort det klarere, sier Parry.  - Vi håper at situasjonen fortsatt kan repareres. 

 

- Vi er totalt overrasket over rapporter i dag tidlig, etter at vi helt siden januar har gjort det klart at vi gjerne ville møte Steven for å forhandle om ny kontrakt.  Det at noen skal gjøre en sak over at det er blitt utsatt i noen få dager inngir ingen fornuft.  Da vi møttes sist onsdag var alt greit.

 

- Vi har hele tiden ønsket å beholde Steven.  Det har aldri vært noen antyder om at vi ønsket å selge ham.

 

- Penger er ikke problemet.  Det er ingen finansielle bekymringer angående kontrakten til Steven, slik at det vil være feil å hentyde noe annet.