- Vi har gjort Europa stolt

Steven Gerrad var høyt opp etter semifinale-seieren i VM i dag. - En stadig mer komplett som spiller, sier Xabi Alonso om seg selv. Michael Nardiello med for England U17.

- Jeg tror vi har gjort Europa stolt. Det er alltid artig å sette rekorder, men det viktigste er å fortsette å vinne. Vi ønsker suksess. Vi vil ikke bare å slå rekorder, vi ønsker trofeer, sier Steven Gerrard til Reuters etter dagens semifinaleseier mot Deportivo Saprissa i klubb-VM.

Lagkapteinen repeterer dermed noe flere spillere har sagt de siste dagene, og søndag kan de få ønskene sine oppfylt.

Manageren til det tapende semifinalelaget var selvsagt ikke like høyt oppe etter dagens kamp. Men han var heller ikke flau.

- Ingen setter pris på å tape 3-0, men vi er ikke flaue, for vi tapte mot et av de beste lagene i verden, sa Hernan Medford.

– En mer komplett spiller
Xabi Alonso har i dag fortalt om hvordan det har påvirket ham å skifte fra spansk til engelsk liga.

– Forrige sesong måtte jeg bli vant til det. Jeg lærte mye, blant annet om tempo og grad av fysisk kontakt. Men denne sesongen føler jeg meg som en mer komplett spiller. Alt fungerer bedre for meg, mener spanjolen.

Han satte stor pris på å være en del av det Liverpool oppnådde forrige sesong, og ikke minst det som skal skje framover.

- Det er en spennende tid, for det er så mye vi kan oppnå, sier Alonso, og tenker blant annet på muligheten han har til å bli verdensmester på søndag.

Nardiello for England
På tirsdag vant England U17 1-0 mot Tyrkia U17 i en privatlandskamp i Nottingham. Michael Nardiello kom inn i det 70. minutt og fikk dermed være med de siste 10 minuttene (U17-landslag spiller 2x40 minutter). Daniel Sturridge (Manchester City) scoret vinnermålet i siste spilleminutt.