- Vi har mye å gå på

Rafael Benitez mener at hans mannskap har så mye som 30% igjen før man utnytter sin kapasitet til fulle. Nå satser han på at klatring på tabellen skal gjøre det lettere å få tak i nye spillere i januar.

Rafael Benitez uttaler til Liverpool Daily Post at hans mannskap ennå ikke har nådd 3/4 av sin kapasitet.

- Vi er ennå langt unna det laget vi ønsker å være. I min første sesong gjorde vi det bra i Champions League, men vi kunne konkludere med at vi måtte bli bedre i ligaen. Vi er nå blant de siste 16 lagene i Champions League igjen, og vi gjør det bedre i ligaen. Vi er bedre enn i fjor, og nærmere hva jeg som manager vil være fornøyd med. I fjor var vi 60% av det jeg ønsket. Nå er vi kanskje oppe på 70%.

- Vi kan fortsatt bli bedre på alle områder. Vi snakker om hvor bra forsvaret er, men det kan bli enda bedre. Og i angrep kan vi fortsatt gjøre mer mål. Jeg er fornøyd med laget om dagen, ettersom vi er mer stabile, men jeg er en perfeksjonist, og selv om det er umulig, må vi strebe mot å få det perfekte laget.

- I fjor slet vi med å håndtere spille i Europa og spill i ligaen samtidig. Jeg håper vi har lært tilstrekkelig, og at vi ved å bruke hele troppen kan gå til enhver kamp med et sterkt nok lag. Om vi må spille tre kamper på åtte dager, slik som i den perioden vi er inne i nå, bør vi klare dette uten å falle i kvalitet.

- Det er viktig at vi vinner så mange kamper som mulig, og holder tritt med tetlagene, frem til transfervinduet åpner i januar. Vi har allerede en fordel med tanke på at vi er videre i Champions League. Det vil være av interesse for spillerne vi ønsker å kjøpe. Vi er en stor klubb, som er attraktiv for de fleste spillere. Men det vil uansett være enklere å få tak i spillere om vi er høyt oppe på tabellen.