- Vi har verdens beste manager

Liverpools formann David Moores er overbevist om at klubben ikke kunne få noen bedre manager enn Rafael Benitez.

Liverpools spillere og ledere begynte i dag på den lange flyturen tilbake til Merseyside, etter at man tapte finalen i VM for klubb.  De røde kan imidlertid være stolte av hva de presterte i Japan, hvor man dominerte i begge kampene.

Formann David Moores sier til Liverpool Echo, i etterkant av turneringen, at han ikke vil bytte manager Rafael Benitez med noen og at han virkelig tror at spanjolen er den rette mannen til å føre Liverpool FC tilbake til toppen.

- Jeg ville ikke bytte Rafa for noen manager i verden.  Hvis jeg måtte gjøre ansettelsen en gang, ville jeg visst at det kunne ikke være noe bedre valg.  Jeg tror virkelig at han vil lede klubben tilbake til storhet.

- Laget har en fin fremgang og det kan en takke Rafa for.  En kan se på hva han måtte håndtere i Japan, etter hva som skjedde med hans far.  Han har vist at han er en utrolig mann.  Det at noe slikt skjer og Rafa blir værende hos laget er absolutt utrolig.  Jeg er veldig stolt av ham.

- Jeg er også utrolig stolt over spillerne og hele staben.  Jeg har fortalt Steven Gerrard at jeg synes spillerne var glimrende i denne turneringen.  Vi gjorde alt unntatt å score i finalen.

- Det sier seg selv at målet til Flo skulle ha blitt godkjent, men jeg ønsker ikke å snakke for mye om det.  Det bør ikke ta fokus vekk fra hvordan vil spilte.

- Måten vil spiller på for øyeblikket viser hvor stor selvtillit det er i laget.  De spiller flott fotball.

Nå retter formannen og andre med helrøde sympatier blikket mot Premier League og håpet om at man igjen skal kunne vinne det trofeet man ønsker mer enn noe annet.

- Vi vil gjøre hva vi kan i ligaen i år.  Kanskje er det for sent denne sesongen, vi får vente å se.  Men vi vil kjempe til siste slutt og forhåpentligvis kan Chelsea snuble noen ganger.

- Jeg er sikker på at det er andre som følger Liverpool nærmere nå.  Jeg er nå mer optimistisk angående muligheten til å vinne ligaen enn jeg har vært noen gang, selv om vi burde ha vunnet det året vi kom på andreplass.

- Ting har utviklet seg veldig fort.  Rafa har slått rot og spillerne han har hentet inn har funnet seg til rette, noe som har utgjort en stor forskjell.  Vi har hurtig etablert et samarbeid hvor han forstår oss og vi forstår ham.