- Vi må forandre holdning

Rafael Benitez fortalte spillerne at førstomgangen mot Fulham verken kan godtas eller må gjentas. Erfarent, men nytt lag mot Crystal Palace. Jamie Carragher hviles.

Oppvaskmøte på Melwood
Liverpools førstelagspillere ble innkalt til oppvaskmøte på treningsfeltet Melwood i går, ifølge Liverpool Echo.  – Vi er nødt til å forandre vår innstilling, kunngjorde Rafael Benitez.

Manageren mente at ingen kunne unnslippe noe skyld for de første 45 minuttene på Craven Cottage, og at man ikke har råd til å fortsette å gå til kamper med den samme mentaliteten man hadde nede ved Themsen.

- Vi viste mer besluttsomhet i andre omgang, men førsteomgangen var på det samme nivået som vi viste på bortebane forrige sesong.

- Alle må forstå at kamper som dette er viktige.  Det er akseptabelt å spille på samme nivå som Chelsea og tape, men det er ikke akseptabelt å spille mot Fulham, som vi vet vi er bedre enn, og reise hjem tomhendte.

- Det virket ikke som om vi forstod hvor viktig dette var i 1.omgang.  Det var kun etter pause at det var en respons og da følte jeg at det bare var et spørsmålstegn før vi ville score, men deres keeper gjorde mange redninger.

- Forrige sesong gjorde vi mange feil og jeg trodde at vi lærte av dem.  Vi har begynt bra i andre bortekamper og jeg forventet ikke at vi skulle spille slik igjen etter hva som skjedde i fjor.

- Dette er vårt første bortetap og vi har ikke råd til å gjøre lignende feil i framtiden.  Det er viktig at spillerne forstår at vi kan ikke gå til kamper med en slik innstilling.

- Det er ikke bare spillerne som må bli bedre.  Det gjelder staben, spillerne, alle.  Vi vet at vi må ha en annen mentalitet, spesielt etter kamper i Europa.  I går både snakket vi om og så kampen om igjen.  Det var en dårlig kamp av laget når vi snakker om den aggressivitet som spillerne viste.  Vi hadde ballen mye og kontrollerte spillet, men viste ikke nok før etter pause.  Vi har alle sett den store feilen vi gjorde i den førsteomgangen og nå må vi sørge for å rette på det.


”Benken” får sjansen
Rafael Benitez vil ikke benytte et så ungt lag som mange trodde mot Crystal Palace i Carling Cup i morgen, men vil isteden bruke de erfarne spillerne som oftest er på benken eller i troppen uten å starte.  

Ungguttene David Raven, Darren Potter og Zak Whitbread vil trolig alle bli involvert, og i tillegg er spillere som Bolo Zenden, Stephen Warnock og Peter Crouch forventet å spille.  Benitez har også uttalt at han håper Steven Gerrard blir klar til kamp.  Vi vil anta at Harry Kewell og kanskje også Fernando Morientes vil være aktuelle for å forbedre sin kampform etter skader.

Det er bekreftet at Jamie Carragher vil bli hvilt på Selhurst Park.