- Vi må score

Rafael Benitez leter etter scoringsnøkkelen før møtet mot Crystal Palace. Tre helrøde nominert for Gullballen.

Sterkt angrep
Liverpool vil benytte en del spillere som er i ytterkanten av førstelagstroppen mot Crystal Palace i Carling Cup i kveld.  Offensivt antyder imidlertid manageren at man vil stille sterkt, og at bl.a. Peter Crouch vil bli gitt en ny mulighet til å finne scoringsformen.  Det gjelder for øvrig ikke bare for lange Peter, siden Benitez ikke legger skjul på at hans mannskap nå må finne nettmaskene etter at meget scoringsfattig høst i Premier League.

- Før Fulham var jeg fornøyd med vår form på bortebane.  Vi hadde skapt mange sjanser og spilt bra, og mot Anderlecht hadde vi 18 skudd og mot Fulham var det 16.  Hva vi må gjøre er å utnytte dette og score mer.

- Det var vanskelig for Morientes og Kewell siden de nettopp var tilbake etter skader, nå vil vi ha Crouch, Sinama-Pongolle, Cissé og Luis Garcia i tillegg.  Dette er spillere med en offensiv innstilling og vi er nødt til å score mål nå.

- Jeg håper vi kan jobbe med våre angripere og finne løsninger på hva som har gått galt.  Det viktigste er at vi må utnytte denne muligheten, siden jeg tenker på løsninger til Premier League.

- Jeg tror ikke Pter Crouch har blitt affisert av hva som er blitt sagt om ham, men han kan stoppe all praten ved å begynne å score mål.  Jeg håper det begynner mot Palace.

- Totalt sett var vårt angrepspill mot Fulham svakt.  Spillerne beveget seg ikke nok selv om vi hadde ballen mye.  Vi må skape klare sjanser, gjennom gode pasninger og god bevegelse.


50 nominert til Europas beste
France Football har nå nominert de 50 spillerne som er med i kampen om å bli Årets Spiller i Europa i 2005.  Kun Michael Owen i 2001 har tidligere vunnet den gjeve Gullballen som Liverpoolspiller.  Denne gang er det tre fra Anfield som vil være med i avstemningen, nemlig Steven Gerrard, Jamie Carragher og Luis Garcia.  Alle tre kan se tilbake på lysende prestasjoner på veien mot triumf i Champions League forrige sesong.