- Vi ønsker å beholde Gerrard

Liverpool avviser artikler som antyder at klubben ønsker å selge sin kaptein. Mauricio Pellegrino til Alaves. Djimi Traore håper på ny kontrakt.

LFC kommenterer Gerrard-rykter

De fleste engelske søndagsavisene kunne i dag fortelle at kontraktsforhandlingene med Steven Gerrard var gått i stå, og man hadde ”kilder” som hevdet at kapteinen trodde at Liverpool helst ville bli kvitt ham.  En rask konklusjon, siden det også har vært rapporter om at representanter for LFC og Gerrard først har kommet rundt bordet den siste uka.  Liverpool FC har uansett kommet med en kort kommentar i sakens anledning, fra pressetalsmann Ian Cotton:  - Vårt standpunkt om dette er veldig klart.  Vi ønsker at Gerrard skal bli i klubben.”

 

 

Pelle tilbake til Spania

Mauricio Pellegrino fikk ikke noen ny kontrakt med Liverpool, etter sitt halve år på Anfield.  Det ble derfor med 11+1 ligakamper og en kamp i Carling Cup for 33-åringen.  Den lange argentineren har nå skrevet kontrakt med Alaves, som er nyopprykket til La Liga.

 

 

Traore i forhandlinger

Djimi Traore vil begynne å forhandle om en ny kontrakt til neste uke.  Den nåværende avtalen til franskmannen går ut etter den kommende sesongen.  Traore har flere ganger tidligere vært nære ved å forlate Anfield, men har etter en bra sesong på venstrebacken en bedre posisjon i klubben enn noen gang.  De 42 gangene han var på banen i 2004/05 forteller om solid tillit fra manager Benitez, og Djimi er innstilt på å fortsette hos de helrøde:  - Det hele avhenger av om klubben vil ha meg heller ikke.