-Vi ønsker å ha Rafa i mange år

Daglig leder Rick Parry kommenterer spekulasjoner om at Real Madrid har Rafael Benitez i søkelyset som ny manager.

En elendig start på sesongen for Real Madrid har skapt stort press på trener Wanderley Luxemburgo, som har brukt mye penger på nye spillere i sommer.  Rafael Benitez, som tidligere har jobbet i trenerstaben til Real, er ikke uventet blitt nevnt i forbindelse med aktuelle arvtakere på Bernebeu.

Chief Executive på Anfield, Rick Parry, har i dag understreket at man ser spanjolen som en del av klubbens fremtidsrettede plan:  - Det sier seg selv at vi er svært fornøyd med Rafa og ønsker at han skal bli.  Vi jobber med en delt visjon og stabil suksess ute på banen.

- Det at vi skal hente trofeer tilbake til Anfield er alt vi bryr oss om.  Uten å undervurdere hvor størrelsen på utfordringen så har vi stor tro på at vi kan oppnå dette målet sammen.

- Det er en utrolig mulighet som står foran oss og en stor mulighet for Rafa til å fullføre sine ambisjoner her.

Rafael Benitez har fire år igjen av den kontrakten som han underskrev i fjor sommer, og manageren var klar da han fikk spørsmål om disse spekulasjonene på fredagens pressekonferanse:  - Situasjonen er den samme som før, nemlig at det ikke er noe i dette.