13 timer og 54 minutter uten baklengs

I dag kan det bli enda lenger siden sist. Det avgjøres mot en motstander som for tida sliter skikkelig på bortebane.

Hvis José Reina holder buret reint i dag, skjer det for tiende kamp på rad, alle turneringer medregnet. Som vi skrev i går, vil det tangere klubbens rekord fra 1987/1988.

Så langt har de røde fra Merseyside spilt 13 timer og 54 minutter uten baklengs - og i dag kan det bli mer.

Siste baklengs for Liverpool kom i den begredelige Carling Cup-kampen mot Crystal Palace 25. oktober. De røde tapte som kjent det oppgjøret, og røk dermed ut av ligacupen.

Siste ligamål imot kom mot Fulham tre dager i forkant av ligacup-exiten. Siden da har Liverpool spilt ni timer ligafotball uten å slippe inn mål.

Om det blir mer, avgjøres mot Middlesbrough i dag fra klokka 13.45. Forrige gang de to lagene møttes var på Premier Leagues åpningsdag, og Liverpool slapp ikke inn mål. Riktignok scoret de heller ikke, så kampen endte 0-0 etter at Ugo Ehioghu var blitt utvist kvarteret før slutt.

Et annet poeng med den kampen var at Boundewijn Zenden var skadet og ikke fikk spilt mot sine gamle lagkamerater. Når returoppgjøret går av stabelen i dag, skjer det samme igjen.

Liverpool bør uansett klare å ri stormen av, for 'boro har tapt sine tre siste bortekamper i ligaen. Liverpool har på sin side en strålende statistikk hva gjelder innslupne mål på hjemmebane:

Faktisk er det bare Chelsea som har klart å score på Anfield i ligaen denne sesongen. At de da scoret fire mål i en og samme kamp, hører med til historien.

Liverpool.no følger dagens kamp direkte fra klokka 13.45, og oppgjøret sendes også på Canal+ Sport.

Hvis du vet at du ikke vil befinne deg i nærheten av noen større skjerm enn et mobiltelefondisplay da, kan du benytte deg av våre scoringsvarslingstjeneste per sms. Send i så fall meldingen LFC LIVE START til telefonnummer 2180.


José Reina i aksjon mot Tottenham - nok en kamp ut baklengs.