18 spillere flyr tilbake fra Sveits

Rafael Benitez har nominert en tropp på 18 mann som flyr tilbake fra Sveits for å møte TNS. Vi har navnene. Newcastle linkes til Hyypiä.

Rafael Benitez har tatt ut en tropp på 18 mann som skal fly tilbake fra Sveits ene og alene for den andre kvalifiseringskampen mot TNS. Selv med en tremålsledelse tar ikke Liverpools spanske manager noen sjanser, og vil være ute etter en solid kamp, der han spesielt har etterspurt flere mål fra sine spisser.

Troppen som er nominert til kampen på Racecourse Ground er som følger:
Jose Reina
Scott Carson

Steve Finnan
Sami Hyypiä
Jamie Carragher
Stephen Warnock
Zak Whitbread
Josemi
John Arne Riise

Steven Gerrard
Darren Potter
Boudewijn Zenden
Luis Garcia
Dietmar Hamann
Xabi Alonso

Djibril Cisse
Fernando Morientes
Anthony Le Tallec

Ikke noen B-preget tropp med andre ord, og Rafa Benitez har dermed holdt sine lovnader fra tidligere i dag om å stille med et sterkt mannskap. Vi merker oss at Stephen Warnock allerede er spilleklar igjen etter albueskaden på lørdag, mens Djimi Traore, som måtte forlate banen i pausen mot Leverkusen med en skade, ikke er tatt med.

Nok en gang er Jerzy Dudek og Milan Baros utelatt til kamp i Champions League, noe som skulle bekrefte at disse spillerne blir vurdert som Liverpools beste salgsobjekter fram til transfervinduet stenger i slutten av august. Det samme gjelder da også for Antonio Nunez og Salif Diao.

Newcastle lukter på Hyypiä
Rapporter i britisk presse de siste dagene tyder på at Newcastle ønsker å knytte til seg Liverpools finske midtstopper Sami Hyypiä. Et bud på £2M antydes fra Graeme Souness, men vi tviler på at de røde er villige til å selge sin finske klippe til en slik spottpirs, særlig nå som det ikke er flust med forsvarsspillere på Anfield.