2-1 seier til reservene

Scoringer av Zak Whitbread og Robbie Foy sørget for 2-1 seier mot Middlesbrough. Vladimir Smicer spilte hele 2.omgang på veien tilbake fra skade.

1-0:  Zak Whitbread '29 - En corner fra Robbie Foy ble bare delvis klarert, og Zak kunne banke inn ballen på halv volley.

2-0:  Robbie Foy '48 - Foy sendte ballen i nettet fra 7-8 meter, etter godt forarbeid av innbytter Jon Otsemobor.

2-1:  Clough '80 - Et angrep fra høyrekanten ble avsluttet da et overlegg bak forsvaret ble satt inn ved motsatt stolpe.

Liverpool vant en nokså enkel seier mot et ungt gjestelag, men til tross for at man dominerte midtbanen ble seiersmarginen knapp som følge av tamt angrepspill.  Anthony Le Tallec spilte alene på topp, en rolle som ikke passer ham.  Vladimir Smicer spilte 2.omgang bak den unge franskmannen, men tsjekkeren konsentrerte seg nok mest om å komme seg langsomt tilbake i form etter skadeoppholdet og skapte lite.  John Welsh, David Maddix og Darren Potter var solide sentralt på midten, mens Antonio Nunez var svak og ble byttet ut i pausen sammen med Mauricio Pellegrino.  Den store argentineren hadde en bra kamp på en kveld for hvorsvaret stort sett hadde det komfortabelt.  Liverpools beste var venstreback Stephen Warnock.

Liverpools lag:  Scott Carson, David Raven, Zak Whitbread, Mauricio Pellegrino(Vladimir Smicer '46), Stephen Warnock; Antonio Nunez(Jon Otsemobor '46), John Welsh, David Mannix(Richie Partridge '60), Robbie Foy; Darren Potter; Anthony Le Tallec.
Reserver: Patrice Luci, Daniel O’Donnell

Middlesbrough:  Nash, Hines(Mascarenhas '77), Taylor, Cattermole(Burgess 60), Bates, Wheater, Lemaire(Clough 68), Kennedy, Graham, Craddock, Johnson.