20 år siden Heysel

I dag er det akkurat 20 år siden 39 Juventus-fans omkom på Heysel. Carson ubenyttet reserve for England. Baros bekrefter bud fra Spania. Reina på tv. Serieavslutning i Frankrike. Ancelotti avviser pausefeiring.

I dag, 29.mai 2005,  er det 20 år siden Heysel-tragedien. 39 Juventus-fans døde på Heysel Stadion i Brussel før avspark i Serievinnercup-finalen mellom Liverpool og Juventus. Vi vil aldri glemme deres smerte og lidelse.
”In Memoria e Amicizia – In Memory and Friendship”

 

 

Carson ubenyttet reserve

Scott Carson satt på benken hele kampen da Englands A-landslag beseiret USA 2-1 i Chicago. Gårsdagens kamp var den første av to kamper England skal spille på sin turne i USA. England møter Colombia i New York på tirsdag.

 

Baros bekrefter bud fra Valencia

Milan Baros siteres på at Valencia forsøker å lokke ham til Spania. – Det har kommet et tilbud fra Valencia. Andre klubber er også interessert. Det er også en mulighet for at jeg blir i liverpool. For å si sannheten ville jeg være glad for å dra til Valencia, men like glad for å bli i Liverpool.

 

Reina på TV2 Xtra

Liverpool har lenge vært linket til Villarreals keeper Jose Reina. Ifølge spilleren selv skal han være nær en overgang til Anfield-klubben. 22-åringen spiller sannsynligvis når Villarreal tar i mot Levante i den tv-sendte kampen på TV2 Xtra kl. 21.00 i kveld. Villarreal spiller om en kvalifiseringsplass til Champions League, mens Levante kjemper for å unngå nedrykk.

 

Sesongen avsluttet i Frankrike

Liverpools tre utlånte spillere hadde sesongavslutning i går. Alou Diarra (bilde) var kaptein for Lens og førte laget til en 1-0-seier hjemme mot Toulouse. Lens spilte det siste kvarteret med en mann mindre. Seieren betyr at Diarra & Co endte på 7.plass i Ligue 1.  Bruno Cheyrou fikk en sjelden sjanse fra start for Marseille i 3-3-oppgjøret borte mot Bordeaux. Sydkystklubben endte på en 5.plass og står dermed uten e-cupspill neste sesong. Carl Medjani og Lorient havnet på en 10.plass i Ligue 2 etter 2-1 hjemme mot Sedan. 

 

Ancelotti avviser pausefeiring

AC Milan-trener Carlo Ancelotti benekter rapportene som sier at laget hans feiret i pausen da de ledet 3-0 mot Liverpool i Champions League-finalen. – I pausen snakket vi om å holde fokuset på et topp nivå fordi engelske lag aldri gir opp. Jeg er overrasket at man her i Italia har plukket opp falske historier fra England. Disse tingene smerter mer enn tapet.