30 for Bolo Zenden

Boudewijn Zenden og José Reina har fått tildelt trøyenummer. Reina fram til 2009. Ingen nye spillere før første deadline til Champions League.

Noen ville kanskje tro at Zenden ville be om nummer 11, etter at Vladimir Smicer har reist til Frankrike, men nederlenderen vil isteden ha nummer 30 neste sesong.  Keeper José Reina har fått trøya til Igor Biscan, og vil altså ha nummer 25 på ryggen.  Reina har skrevet under en fireårig kontrakt med Liverpool.

 

Fristen for å levere spilleliste til kampene i 1.kvalifiseringsrunde i Champions League løp ut ved midnatt.  Skulle Liverpool kjøpe flere spillere de neste dagene vil de altså ikke være tilgjengelig til kampene mot TNS.

 

Rafael Benitez sa på pressekonferansen sist mandag at han forventet å kjøpe to spillere til denne uka, kanskje tre.  Gabriel Milito, Luis Figo og Peter Crouch har vært de navnene som det har vært spekulert mest om i så måte.  Real Zaragoza skal nå ha tilbudt Milito en ny 3-årig kontrakt, etter at klubben har løst noen av sine økonomiske problemer ved å selge David Villa til Valencia for £5.7M.  Figo vurderer et tilbud fra Liverpool, hvor han i så fall må gå kraftig ned i lønn i forhold til det han i dag tjener i Real Madrid.  Crouch har ikke lagt skjul på at han gjerne kommer til Anfield, bare klubbene kan bli enige om en overgangssum.