Agger i stedet for Vidic?

Flere nettsteder rapporterer nå at Manchester United leder kampen om Nemanja Vidic, mens det fra Danmark kommer signaler om at Daniel Agger ser ut til å bli Liverpool-spiller over nyttår. Rafa med julehilsen.

Det danske nettstedet liverpool4ever.dk hevder at Daniel Agger er nær ved å bli Liverpools første nye spiller i 2006. Disse meldingene kan kanskje ses i sammenheng med at serbiske Nemanja Vidic nå skal ønske seg en overgang til Manchester United i stedet for til Liverpool.

En annen Brøndby-midtstopper, Dan Anton Johansen, skal også ha forlenget sin kontrakt med den danske klubben. Dette kommer som en liten overraskelse, da Johansen har fått få sjanser på førstelaget til Brøndby etter at Agger slo igjennom. Dette kan derfor således også tolkes som om Agger er på vei bort fra klubben.

Luton solgte ut
Liverpools kamp i 3.runde av FA-cupen, mot Luton på Kenilworth Road, er ikke utventet helt utsolgt fra hjemmelagets side.

The Arkles nekter Toon Army inngang
Puben The Arkles i Anfield Road pleier å være rause med å ønske bortefans velkommen, og puben er vel det nærmeste man kommer en fast pub for bortelagets supportere rundt Anfield. 2.juledag går man imidlertid til det uvanlige skritt å stenge dørene for bortefansen.

Puben melder at Newcastles Toon Army ikke kommer til å slippe inn, og politiet vil påse at dette forbudet overholdes både før og etter kampen. Grunnen til utestengelsen er dårlig oppførsel fra Newcastle-fansen under tidligere visitter på The Arkles.

Julehilsen fra Rafa
Rafael Benitez har lagt ut sin egen julehilsen til Liverpool-supportere verden over på Liverpools offisielle hjemmeside, der han ønsker alle røde en riktig God Jul.

- Jeg hadde hørt mye om det fine ryktet til Liverpool-supporterne allerede før jeg kom til klubben i fjor sommer, og det siste året har bevist for meg hvor unike de er. Min stab og mine spillere setter veldig pris på støtten vi får fra røde over hele verden, skriver Rafa.

- Vi har lagt bak oss et utrolig år, med noen dårlige dager, men også med noen store kvelder, som seirene mot Olympiakos, Juventus, Chelsea, og selvsagt finalen i Istanbul. Det er disse minnene jeg vil ta med meg videre fra 2005, legger han til.

- Scenene som utspant seg på Anfield da vi slo Olympiakos og Chelsea på veien til finalen finner jeg vanskelig for å beskrive med ord. Min engelsk blir stadig bedre, men jeg finner det likevel vanskelig å sette ord på følelsene som dere fans skapte hos meg disse kveldene.

- Selv ved pause i Istanbul, ga dere supportere aldri opp, og derfor vil jeg for alltid hevde at seieren over Milan var like mye deres fortjeneste som spillernes og stabens fortjeneste. Jeg har alltid trodd at suksess kun kan oppnås ved å arbeide sammen som et lag, og i Liverpool utgjør supporterne enn veldig stor del av dette laget. Gleden stod å lese i ansiktene under seiersparaden gjennom byen i åpen buss, etter at vi kom hjem fra Tyrkia. Dette er scener som jeg, staben min og spillerne vil huske for resten av livet.

- At vi til slutt kunne løfte Europacupen som vinnere har bare gjort oss mer sultne på suksess. Jeg ønsker å se den samme gleden i ansiktene til supporterne også til våren, og jeg kan love alle som leser dette at vi vil jobbe hardere enn noen gang i forsøket på å hente flere trofeer til Anfield. Takk for all støtte i 2005, og la oss gjøre 2006 til et enda bedre år, avslutter Rafa.