Alonso trolig inn på laget

Engelske medier er nærmest sikre på at Xabi Alonso starter for Liverpool mot Real Betis. Brasilianer ute etter å hevne surt nederlag. To unge, engelske stoppere linkes.

De fleste engelske medier synes å enes om at Xabi Alonso kommer til å returnere til Liverpools startoppstilling, når de røde løper ut på Estadio Manuel Luis De Lopera i Sevilla i morgen kveld. Den spanske midtbane-eleganten ble som kjent hvilt av manager Rafael Benitez mot Spurs, men fikk et innhopp mot slutten, da Stephen Warnock måtte ut med krampe.

Det blir også interessant å se om Rafael Benitez velger en eller to spisser mot spanjolene. Manageren har som kjent kommet med sterke antydninger om at Peter Crouch vil få spilletid i morgen kveld. Det store spørsmålet vil da være om han også finner plass til Djibril Cisse.

Assuncao vil ha revansje
En av Real Betis sine spillere som nok er mer giret opp foran kampen mot Liverpool i morgen kveld enn de andre, er brasilianeren Marcos Assuncao. Han ønsker nemlig å revansjere det bitreste tapet i sin karriere, da han som Roma-spiller opplevde å bli slått ut av UEFA-cupen av de røde i 2001.

- Vi røk ut i 4.runde i UEFA-cupen under kontroversielle omstendigheter på Anfield. Vi hadde tapt hjemmekampen 2-0, men ledet 1-0 på Anfield, da dommeren dommeren dømte straffe for oss, for så å gjøre det om til corner. Jeg hadde allerede plukket opp ballen for å ta straffen, minnes Assuncao.

- Jeg mislikte sterkt å ryke ut på det viset, og Liverpool har blitt et mareritt-lag for meg. Jeg håper jeg får min hevn med Betis, legger han til.

Brasilianeren tror hans klubb vil måtte kjempe med nettopp Liverpool om andreplassen i gruppa, bak Chelsea, og karakteriserer morgendagens kamp som den viktigste i Real Betis sin historie.

- Det er vår debut i Champions League, så vi gleder oss alle sammen. Det blir en tøff kamp. Du må respektere de regjerende mestrene. De er også mer vant til denne typen kamper enn vi er, sier han.

Linkes til unge, engelske stoppere
Liverpools navn settes stadig vekk i forbindelse med et par unge, lovende engelske stoppere, nemlig Joleon Lescott hos Wolverhampton og Anton Ferdinand hos West Ham. Begge spillerne har også tidligere blitt linket til de røde, og ryktene har blitt gjentatt av engelske medier de siste dagene.

23 år gamle Lescott skal også være i søkelyset til Arsenal, Birmingham og Tottenham, mens Ferdinand tidligere har vært linket til både Manchester United og Arsenal.