Badge of honour

Rick Parry om den nye Champions League drakta og hva det betyr for klubben. Chief Executive innrømmer skuffelse på transfermarkedet. Luis Garcia ser frem til å løfte spillet sitt ytterligere denne sesongen.

I sin spalte på Official Site forteller en stolt Rick Parry om den nye Champions League drakten som lanseres i november. Det er en drakt som skal minnes den store kvelden i Istanbul i mai. Drakten ble brukt for første gang mot Real Betis tirsdag kveld.

- ”UEFA Badge of Honour” vil for alltid minne oss om at vi har vunnet det gjeveste trofeet fem ganger og derfor har fortjent pokalen til odel og eie. Det ovale blå merket har et bilde av trofeet sammen med tallet 5. De andre medlemmene i denne eksklusive klubben er Real Madrid og AC Milan. Tre seire etter hverandre gir også medlemskap. Derfor har også Ajax (1970-72) og Bayern München (1974-76) lov til å bruke tilsvarende merking av sine trøyer. Merkene kan ikke bruke i Premier League, kun på E-Cup kamper.

Parry forteller videre at et merke på motsatt arm har budskapet 2004/05 og er satt på for å bevise at Liverpool F.C. er regjerende mestre denne sesongen.

Som vi skrev i går vil denne drakten med alle disse merkene på kun være tilgjengelig på Liverpool F.C. Andre forhandlere vil kunne selge drakten, men ikke med disse merkelappene på.

Skuffet over spillere som ikke kom
Chief Executive på Anfield har fått kritikk etter at transfervinduet ble stengt uten at vi fikk de spillerne manageren hadde bedt om. Parry benytter anledningen til å understreke at alle på Anfield er skuffet over at klubben ikke fikk ytterligere forsterkninger. Han legger imidlertid til at det ikke stod på manglende anstrengelser:

- Vi kan ikke late som om vi ikke måtte svelge noen skuffelser da transfervinduet ble stengt. Vi ønsket oss en midtstopper og høyreving. Dette var noe vi aldri la skjul på og var veldig tydelige på det i løpet av sommeren. Jeg vil understreke at det ikke stod på manglende forsøk fra vår side. Det stod heller ikke på pengene. Det er imidlertid lett å overse det faktum at vi tidligere på sommeren handlet inn viktige forsterkninger til stallen, avslutter Parry.

Garcia: - Jeg blir bedre denne sesongen
Luis Garcia elsker livet i Liverpool og tror selv supporterne ikke har sett det beste i ham Luis tror selv han blir enda bedre i sin andre sesong på Anfield.

- Jeg har endret litt på måten jeg spiller på og håper å forbedre meg denne sesongen. Jeg synes ikke det var dårlig å score 13 mål forrige sesong, men jeg har likevel stort forbedringspotensial. Alle kan forbedre seg, og jeg vil gjøre alt for å få ut det beste av meg i hver kamp.

Garcia er fornøyd med å score i hjemlandet sitt da han scoret det viktige andremålet mot Real Betis tirsdag.

- Det er alltid hyggelig å score mål og det var i tillegg en bra scoring. Zenden forsøker ofte å slå inn tidlig og visste jeg måtte komme med foran stopperen da han fikk ballen på kanten. Målet var viktig fordi det gav oss mulighet til å kontrollere kampen.

Garcia forteller til liverpoolfc.tv at han liker sangen supporterne nå synger oftest om han. Den ble til i forbindelse med Champions League finalen og ble forfattet på Teksim Square. For de som ikke kjenner ordene, lyder den sånn:

”Luis Garcia, he drinks Sangria, he came from Barca to bring us joy. He’s five foot seven he’s footballheaven, but please don’t take our Luis away!”

- Jeg liker den, det er en fin sang. Når du er på banen og hører supporterne synger den vet du at du har støtten fra tusenvis av fan i ryggen.