Baros avviser krangel

Milan Baros tilbakeviser rykter etter Carling Cup finalen, og håper å starte mot Newcastle. Usikkert vedrørende nye skader. McAuley skuffet etter at reservene tapte.

Skuffet Milan

Milan Baros har til en tsjekkisk avis tilbakevist avisartikler som fortalte at angriperen ønsket å forlate Cardiff, etter at han ble fortalt at han ikke var med fra start mot Chelsea.  Toppscoreren innrømmer at han var skuffet over å bli vraket, og hans fremtid i klubben er usikker, men at det aldri har vært snakk om noen krangel med Rafael Benitez eller den øvrige trenerstaben.

 

- Jeg var skuffet over ikke å få spille på søndag, og jeg vet ikke hvorfor.  Jeg er klar over at jeg bare har scoret en gang etter å ha kommet tilbake fra skade, men fysisk føler jeg meg i bra form og håper å få starte mot Newcastle.  Jeg kranglet imidlertid ikke med noen.  Det er rent oppspinn, og det er kun fabrikasjon at jeg skal ha ønsket å forlate Millennium Stadium.  Det vil være mot min prinsipper dersom jeg skulle gjøre noe slikt. 

 

- Jeg var som sagt skuffet, men jeg har ingen planer om å forlate klubben for øyeblikket.  Alt er mulig, men nå vil jeg legge dette bak meg og konsentrere meg om de neste kampene.  Det er fortsatt mye igjen å spille om denne sesongen.

 

Flere skader

Josemi skadet seg i det kneet som tidligere holdt høyrebacken utenfor førstelagstroppen, da reservene i går tapte 0-1 mot Manchester United.  Trener Hugh McAuley bekreftet at spanjolen fikk en vridning, og at skaden vil bli sjekket nærmere på Melwood i dag.  Hughie håpet imidlertid at det ikke skulle være noe alvorlig.

Harry Kewell og Djimi Traore forlot gressmatta på Millennium Stadium med skader i finalen i Carling Cup, men Liverpool har ikke opplyst hvordan situasjonen er for disse spillere.  Jerzy Dudek måtte også fullføre kampen med en skade, da Benitez allerede hadde gjort de tillatte tre byttene, og det ryktes at polakken kan få problemer med å bli klar til møtet med Newcastle på lørdag.

 

Nytt tap for reservene

Liverpools reservelag fikk sitt tiende nederlag for sesongen, da man måtte bite i gresset hjemme mot lederlaget Manchester United.  Reservelagstrener Hugh McAuley var etter kampen ikke særlig fornøyd med hvordan hans elever hadde spilt i Wrexham:  - Jeg synes vi startet friskt og skapte en sjanse eller to, men så kom de mer med det siste kvarteret av 1.omgang.  Vi kom ikke tett nok på dem og ga fra oss for mye rom.  Vi startet også 2.omgang rimelig bra, men slapp inn et svakt mål etter corner, hvor markeringen var for dårlig. 

 

- Vi behøvde mer tyngde lengst fremme, men uten Neil Mellor er det vanskelig for oss.  Anthony Le Tallec spiller alene på topp, da vi mangler folk i den lagdelen for øyeblikket, men til hans rettferdighet ga vi ham ikke nok støtte.  Vi slurvet en del med vårt pasningspill og viste for lite kreativitet, slik at totalt sett var det skuffende.  Paul Harrison var tilbake i mål etter sin låneperiode hos Leeds og hadde noen gode redninger som holdt oss inne i kampen.