Baros byttes mot Andrade?

Flere engelske aviser, blant annet Mirror og Guardian, skriver i dag at Liverpool vurderer å bytte Milan Baros med Deportivo La Corunas midtstopper Jorge Andrade. West Ham og Aston Villa skal også ha lagt inn bud på tsjekkeren.

The Mirror antyder i dag at Liverpool vil gjøre et forsøk på en byttehandel med Derportivo La Coruna, der forsvareren Jorge Andrade blir hentet til Anfield, mens Milan Baros går motsatt vei. Problemet for Benitez & Co kan være at tsjekkeren ikke ønsker å forlate Liverpool nå, men Liverpool skal være ivrige etter å få til en avtale, etter at den spanske klubben har kommet med en forespørsel om Baros.

I følge Mirror skal Deportivo være villige til å betale £5M for Baros, men nå som Liverpool ikke ser ut til å klare og lande Gabriel Milito skal Rafael Benitez ha kastet sine øyne på portugisiske Jorge Andrade. Mirror antyder en byttehandel der Liverpool tilbyr Baros pluss £1M for midtstopperen.

West Ham og Aston Villa
The Guardian skriver også om denne saken, og påstår blant annet at Deportivo har hatt følere ute etter Baros i lengre tid. De hevder også at Deportivo-president Augusto César Lendoiro har blitt kontaktet av Baros sin agent, Pavel Paska.

Et par engelske Premier League-klubber er som kjent også ute etter Baros sine tjenester. West Ham har tilkjennegitt sine intensjoner i så måte. I dag skriver engelske medier at Aston Villa også har kommet med et offisielt bud på Liverpool-spissen.