Baros med til London

Milan Baros blir trolig spilleklar mot Chelsea. John Welsh og Darren Potter vraket fra førstelagstroppen. Josemi friskmeldt og spiller for reservelaget. Grégory Vignal bekrefter fri overgang.

Gode nyheter om Milan

Milan Baros er med i troppen mot Chelsea i morgen, og er trolig klar fra start på Stamford Bridge.  Tsjekkeren har ikke trent siden smellen han fikk mot Crystal Palace, men vil trolig være med på kveldens økt på beste vestkant i London, og Rafael Benitez har godt håp om at han blir friskmeldt.  Manageren bekrefter også det vi nevnte tidligere i dag, at Harry Kewell er tilbake i troppen.

 

- Baros, Garcia og Alonso vil alle bli klare, håper jeg.  De er alle med i troppen, i likhet med Kewell.  Harry er ikke hundre prosent.  Han kan ikke spille i 90 minutter, eller kanskje til og med 45, men jeg er sikker på at han kan komme igjennom en halvtime.  Han har arbeidet hardt den siste måneden, er en god spiller, og han ønsker å spille.  Dette er et løft for oss.

 

John Welsh og Darren Potter er ikke med i troppen mot Chelsea, og spiller kveldens reservelagskamp mot Manchester City.

 

 

Josemi tilbake

Den spanske høyrebacken Josemi er på benken når reservene i kveld spiller borte mot Manchester City.  Det er ventet han vil være på banen i minst en halvtime etter sitt skadeopphold.  Jon Otsemobor er tilbake fra sitt prøvespill i Hearts, og ungguttene Ryan Wilkie og Conal Platt er også på laget.  Wilkie håper å få en ny kontrakt med de røde, mens juniorspiller og angriper Platt etter det vi erfarer vil få en avtale som gjør at han trener med førstelaget på Melwood fra og med neste sesong.

 

Liverpools lag:  Harrison; Otsemobor, Raven, O’Donnell, Whitbread; Wilkie, Welsh, Mannix, Partridge; Potter; Platt.  Reserver: Luzi, Josemi, Hitchin, Barratt, Townley.

 

 

Greg Vignal gratis

Grégory Vignal bekrefter at Liverpool har sagt ja til å opphøre den kontrakten han hadde med de røde fram til 2006.  Franskmannen har tilbrakt de siste sesongene på utlån, og har de siste månedene gjort det bra i skotsk Premier League for Rangers. 

 

- Jeg vil studere de mulighetene jeg nå har videre i min karriere.  Jeg har fått flere tilbud siden Liverpool lar meg gå gratis.  Det er derfor ingen overgangssum involvert.