Baros toner ned transferspekulasjonene

Milan Baros uttaler i kveld at han ikke legger noe spesielt i vrakingen mot TNS, og at han fortsetter i Liverpool inntil Benitez eventuelt gjør det klinkende klart at klubben ikke lenger har bruk for hans tjenester.

I et intervju med et tsjekkisk nettsted insisterer Milan Baros på at han ikke tror at hans Liverpool-karriere går mot slutten, trass i vrakingen mot TNS og kjøpet av Peter Crouch. Baros, som måtte se gårsdagens kamp på TV i Sveits, toner ned spekulasjonene i pressen om at han er uønsket av manager Rafael Benitez.

- Selvsagt er det lite hyggelig å ikke få spille, men jeg spekulerer ikke i at det ligger noen spesielle årsaker bak den avgjørelsen, uttalte Baros til www.idnes.cz.

- Det er ingenting i disse presseoppslagene. Jeg er fortsatt Liverpool-spiller, og jeg jobber så hardt som noen for å prøve og overbevise manageren om at jeg fortjener en plass på laget, legger han til.

Det er ventet at Baros og hans agent vil ha et møte med Liverpool-toppene under treningsoppholdet i Sveits, for å klargjøre hvor tsjekkeren står i sjefens videre planer.

- Vi vil ha samtaler med Rafael Benitez, og snakke om hans intensjoner i forhold til meg selv. Inntil disse samtalene har funnet sted er det ikke verdt å si noe mer om dette. Dersom Benitez ikke trenger meg, vil vi begynne å løse det problemet, men ingenting skjer nå, og jeg lar ikke situasjonen gå inn på meg, uttaler Baros.

- Pressen må tydeligvis skrive noe når transfervinduet er åpent. Men jeg ønsker ikke å kommentere dette ytterligere nå, da det er et ikke-tema for meg. Jeg har uansett ikke hastverk. Transfervinduet er tross alt åpent helt fram til september, avslutter han.