Baros tror på Morientes

Milan Baros ser frem til å utvikle samarbeidet med Fernando Morientes ytterligere. Vladmir Smicer finner inspirasjon i Patrik Berger etter langtidsskade. Leverkusen-spiller skadet.

Milan Baros sier han liker å spille sammen med Fernando Morientes og tror de to kan bli et radarpar når de får mer tid sammen. Tirsdagens kamp vil ikke gi noe mer svar i den retningen i og med at El Moro ikke er spilleberettiget for Champions League for Liverpool.

 

De to spissene bruker å ligge på samme rom når laget er ute og reiser for å bli enda bedre kjent med hverandre. Baros sier følgende om romkameraten: - Fernando er en stor spiller og et viktig kjøp for Liverpool. Han har kvaliteter i luften som kan kan komme meg til gode, og han er også en god avslutter. På treningen ser man at dette er en virkelig klassespiller.

 

Tsjekkeren trekker sammenligninger med Jan Koller, som han spiller sammen med på landslaget. – Det fungerer godt for meg på landslaget fordi Jan er sterk i kroppen, kan hold e på ballen og vinner mange headinger. Morientes er litt av samme type.

 

Baros er klar på at han ikke er det ideelle valget på høyrekanten. Spissen har blitt brukt i den posisjonen i noen kamper etter jul av taktiske årsaker. – Det vil aldri bli min favorittposisjon, men hvis sjefen vil ha meg der gjør jeg selvsagt så godt jeg kan. Min beste plass på laget er selvsagt som ren spiss, avslutter Miiilan.

 

Smicer motiveres av Berger

Paddy’s friend, Vladimir Smicer, har vært langtidsskadet denne sesongen og har så vidt kommet innpå i de siste kampene. Vladi sier det er motiverende å se hvordan hans nære venn, Patrik Berger, har klart å komme tilbake. Portsmouth-spilleren var lenge plaget av en alvorlig kneskade og han har hatt delvis suksess for sørkystlaget. – Patrik gir med mange gode innspill og det er inspirerende for meg å se hvordan han har klart å komme tilbake. Vi snakker mye sammen og han håper jeg kan gjøre det samme her i Liverpool.

 

Bayer Leverkusen må klare seg uten den gode kroatiske midtbanespilleren Marko Babic tirsdag. 24-åringen skadet seg i ankelen og mister de neste kampene. Han er trolig klar til returoppgjøret.

 

Med bare 18 måneder igjen av kontrakten er Deportivo-stopperen Cesar et navn som stadig settes i forbindelse med Liverpool vedrørende en overgang til sommeren.