Bedre prognoser for Gerrard

Steven Gerrards skade viser seg å ikke være så ille som først antatt, og legene tror nå han kan være tilbake i spille allerede mot Fulham 22.oktober. Men han må garantert stå over de to neste kampene.

Steven Gerrard håper i dag at han kun vil måtte stå over to eller tre kamper for Liverpool, etter leggskaden han pådro seg under spill for England på lørdag. Kapteinen returnerte til Melwood for behandling i går, og diagnosen fra klubblegen tilsier at muskelstrekken i den venstre leggen ikke er så ille som først antatt.

De første rapportene gikk ut på at Liverpool måtte klare seg uten sin midtbanestjerne i tre uker, men Gerrard tror nå selv at han kan være tilbake i spill igjen allerede mot Fulham 22.oktober. Det betyr i så fall at han kun mister to kamper, hjemme mot Blackburn på lørdag, og bortekampen mot Anderlecht i Champions League i neste uke.

- Skaden er ikke så ille som folk har sagt. Jeg har hørt på TV at jeg vil være ute i tre uker, men jeg tror jeg skal bli spilleklar til Fulham-kampen. Jeg hadde en scan etter kampen mot Østerrike, og dro så til Melwood for behandling i går. Klubbens medisinske støtteapparat tror jeg kun må stå over to kamper, så det er hva jeg sikter mot, forteller Liverpool-kapteinen.

- Jeg pådro meg skaden i løpet av kampen, og var litt bekymret til å begynne med. Men skaden er ikke så alvorlig, legger han til.

Gerrard ble skadd allerede i første omgang i Englands 1-0 seier over østerrikerne, men ble oppfordret til å trosse smertene av landslagsledelsen etter at David Beckham ble utvist og England måtte avslutte kampen med ti mann. Nå betaler Liverpool prisen for at landslagsledelsen gamblet med spillerens helse. Gerrard må definitivt stå over kampen mot Blackburn på lørdag og oppgjøret mot Anderlecht i Belgia neste onsdag, noe som er et skudd i baugen for planene til Rafael Benitez. Men ettersom Mohamed Sissoko er skadefri igjen, har manageren heldigvis flere valgmuligheter når han skal fylle tomrommet etter kapteinen.

Jamie Carragher og Peter Crouch kom fra lørdagens landskamp uten skader. Førstnevnte fortsetter trolig som Englands venstreback også mot Polen, men Liverpool Echo antar i dag at Peter Crouch vil bli droppet til fordel for Wayne Rooney mot polakkene.