Bekreftet: Pongolle ute resten av sesongen

En korsbåndskade gjør Florent Sinama-Pongolle uaktuell for resten av 2004/05, men angriperen forventes å bli friskmeldt innen neste sesong starter. Milan Baros gleder seg til å samarbeide med Fernando Morientes.

Operasjon for Florent

Florent Sinama-Pongolle gjennomførte i går en såkalt ”nøkkelhull” operasjon, for å få klarhet i hvor alvorlig hans korsbåndskade er.  Ikke uventet kunne pressetalsmann Ian Cotten bekrefte at 20-åringen er ute for resten av sesongen, men Liverpool regner med at Pongo vil være spilleklar igjen innen neste sesong er i gang:  - Florent vil gjennomgå en operasjon om ca to uker.  Vi forventer at han vil være frisk igjen innen neste sesong.

Med den unge franskmannen som sistemann på en ekstremt lang skadeliste, har Liverpool og Rafael Benitez besluttet å hente tilbake kameraten Anthony Le Tallec fra hans utlån til St.Etienne.

 

Baros+Morientes=Scoringer

Med Djibril Cissé og Florent Sinama-Pongolle ute for resten av sesongen vil det bli lagt store veksler på det nye spissparet Milan Baros og Fernando Morientes.  Toppscorer Baros har stor tro på at han vil danne et effektivt angrepspar sammen med den rutinerte spanjolen:  - Det kan allerede se hvilken utmerket spiller han (Morientes) vil bli for Liverpool.  Jeg tror han vil bli et glimrende kjøp.  Han er veldig sterk med ballen, og vil være i stand til å holde på den i England.  Jeg har også allerede blitt imponert over måten han gjør andre spillere gode.

- Vi har sett glimt av hans beste form på trening, og det er tydelig at han vil passe godt inn i Liverpool.  Vi ønsker å komme høyere opp på tabellen, og da må vi vise mer kvalitet.  Fernando er en spiller som viser det umiddelbart.  Jeg ser virkelig fram til å jobbe med ham på Anfield, siden jeg tror vårt partnerskap vil bringe scoringer.

- Jeg har sett spekulasjonene om at jeg kan være på vei ut av klubben, men det er ingen sannhet i dette.  Jeg har ikke blitt kontaktet av noen angående en overgang vekk fra Liverpool.  Jeg er en Liverpool spiller.  Jeg trives her og liker å spille foran fansen.  Det er alt som betyr noe.  Vi er fortsatt med i tre turneringer og alt jeg tenker på er å gjøre det best mulig i dem.