Benekter interesse for Craig Bellamy

Liverpool gikk i ettermiddag ut og avbekreftet presseoppslag vedrørende Bellamy. Jamie Carragher overrasket over enkelte deler av kritikken. Le Tallec og Henchoz venter på en avgjørelse.

Etter flere presseoppslag i engelske medier vedrørende en angivelig interesse for Newcastlespissen Craig Bellamy, har Liverpool nå gått ut og benektet dette.

 

Pressetalsmann Ian Cotton uttalte i en kort kommentar i ettermiddag at avisoppslagene ikke medfører riktighet.

Souness og Bellamy har den siste tiden ikke vær enige om hvilken plass som passer waliseren best på laget. Dette har ført til nesten åpen krangel mellom de to, og derav spekulasjoner om at spissen er på vei bort fra St James Park.

 

Carragher overrasket over kritikken

Jamie Carragher har et stort hjerte i Liverpool Football Club. Etter åtte sesonger på laget kjenner han klubben og dens supportere inn og ut. Han har vært med på mange opp og nedturer i den røde trøya. Han er imidlertid overrasket over styrken i den kritikken som har rammet laget den siste tiden fra enkelte hold.

 

Til Liverpool Echo sier midtstopperen at han reagerer på hvordan enkelte aviser vinkler ”krisen”. – Jeg leste i en avis at Southampton var den dårligste kampen på 40 år. Det er det største tullet jeg har lest. For å være ærlig tok jeg ikke artikkelen så høytidelig fordi jeg viste journalisten var Manchester United-supporter. Carra fortsetter: - Jeg har vært involvert i åtte år, og selv om vi ikke spilte bra mot Southampton, har vi prestert en god del slike kamper – og enda dårligere på den tiden. – Femteplassen i ligaen er ikke godt nok for Liverpool, men alle store klubber har oppturer og nedturer. Både United og Tottenham rykket ned på 70-tallet. Vi er kvalifisert til en Cupfinale og er blant de 16 siste i Champions League. Jeg tror mange klubber ville byttet plass med oss. Manageren bør ikke bli bedømt og skjelt ut etter en dårlig uke. Folk bør bruke et større perspektiv enn det.

 

Nye klubber for Henchoz og Le Tallec?

Anthony Le Tallec ser ut til å være på vei tilbake til England etter et delvis mislykkes opphold i St. Etienne. Han har bare spilt en håndfull kamper i ligaen og kun ti minutter etter nyttår. Benitez skal være i tvil om han ønsker å ta inn unggutten i stallen igjen, Scott Carson fikk i forrige uke draktnummeret til franskmannen. Et møte i slutten av uken kommer trolig til å klargjøre situasjonen hans ytterligere. Både Palace, Sunderland og Norwich skal være interessert å i kjøpe midtbanespilleren.
Agenten til Henchoz oppgir torsdag som D-dag for stopperens overgangsplaner til Celtic. Etter mye frem og tilbake skal skottene bestemme seg på et møte i morgen om de ønsker å signere sveitseren. Går han til Parkhead nå, går han trolig gratis i og med at han er Bosman-spiller til sommeren.