Benitez går for nye tre poeng

Rafael Benitez satser på at Liverpool tar sin tredje seier på rad i ligaen i morgen. Juniorlaget trakk Cardiff i cupen. Usikkerhet om ART viser Porstmouth-kampen.

Etter to uker uten ligafotball, er Rafael Benitez klar for å følge opp de gode resultatene mot West Ham, Anderlecht og Aston Villa.

- Det er mye igjen av sesongen, og vi har mye arbeid foran oss. Dersom noen spør meg om målsettingen min nå, er svaret lett. Det blir å vinne kampen mot Porstmouth i morgen, slår Liverpool-manageren fast.

- Det var snakk om at vi var et lag i krise etter at vi røk ut av ligacupen, men vi har i våre siste kamper bevist at ting kan bli bedre på kort tid, og spillerne fortjener kredit for å ha funnet tilbake til vinnersporet med tre strake seire, legger han til.

- Defensivt virker vi sterke igjen. Vi vet vi slapp inn en del mål mot Chelsea, og også to mot Fulham. Men etter det har vi holdt nullen i tre kamper på rad, og det er viktig for selvtilliten i laget. Fotballen vi serverte i kampene mot West Ham, Anderlecht og Aston Villa imponerte meg. Vi kontrollerte alle tre kampene, skapte mange sjanser og så aldri ut til å skulle slippe inn mål.

- Etter kampen mot Fulham har vi nå vunnet to ligakamper på rad, og forhåpentligvis kan vi fortsette i samme sporet, slik at vi snart er å finne høyere på tabellen. Som jeg har sagt før, ligatabellen gir et falskt bilde av situasjonen, ettersom vi har spilt to kamper mindre enn mange lag. Jeg mener fortsatt at vår tabellposisjon ikke reflekterer vår sesong så langt.

- Vi ønsker å kjempe i toppen av tabellen så snart som mulig, og satser på å komme blant de fire beste. Vi vet det ikke blir enkelt, fordi Premier League er av så høy standard denne sesongen, og jeg tror ærlig og oppriktig at det er verre å vinne kamper enn noen gang før, avslutter Benitez.

Liverpool trakk Cardiff i junior-cupen
Trekningen av 3.runde i FA Youth Cup er foretatt, og Liverpool har fått hjemmekamp mot Cardiff. Kampen er ikke nøyaktig datofestet ennå, men må være spilt innen 17.desember. I denne turneringen må klubbene stille rene U18-lag, dvs spillere som er født etter 1.september 1987. Det betyr at spillere som Platt, Woods, Lancaster og Peliter (bildet), som har spilt for Liverpool U18 denne sesongen, ikke er spilleberettiget. Men det er derimot karer som Besian Idrizaj, Miki Roque, Godwin Antwi og Jack Hobbs, som jo har vært fast inventar på de rødes reservelag.

Usikkerhet om ART Sport 1
Det hersker i dag stor usikkerhet om hvorvidt den egyptiske kanalen ART Sport 1 virkelig viser Liverpool – Portsmouth ”live” i morgen, som opprinnelig annonsert. Det viser seg nemlig at kanalen har satt opp to fotballkamper på sendeskjema på samme tidspunkt i morgen. Både kampen fra Anfield og finalen i CAF Confederations Cup mellom Asfar (Mor) og Dolphin (Nig), er programfestet til klokken 16.00. For de som er innehavere av ART sitt parabolkort er det bare å krysse fingrene og håpe det beste! Den eneste andre muligheten til å få sett kampen ”live” i morgen er å finne en pub som har Sky Calcio.