Benitez: - Sissoko vil styrke troppen

Benitez bekrefter at Sissoko er kun en legetest unna overgang, men håper å sikre seg to-tre spillere til. Figo kan bli en av dem. God kamp for fansen, men ikke bekymret for baklengsmålene etter 4-3 mot Wrexham.

Rafael Benitez ble intervjuet av Liverpoolfc.tv straks etter seieren mot Wrexham på Racecourse Ground. Hovedfokuset lå på mulige spillerforsterkninger. Manageren kunne bekrefte at Mohamed Sissoko er på vei fra Valencia. Midtbanespilleren er kun en legetest unna overgang. Benitez hadde følgende kommentar om sitt mulige nyeste spillerkjøp.

- Han er ung midtbanespiller som spiller spiller med mye energi i et høyt tempo. Han er ikke dårlig med ballen, og vil forbedre balansen i laget vårt. Han hadde to gode år i Valencia hvor han vant trofeer. Jeg kjenner ham godt og han er en veldig god spiller.

Benitez innrømmet også at de røde venter på å høre om Luis Figo kommer til klubben. I tillegg kan enda flere spillere være på vei.
- Det eneste vi kan gjøre i øyeblikket er å vente. Vi har noen muligheter, og Figo er en av dem. Vi får vente og se. Jeg er fornøyd med troppen jeg har i øyeblikket, men vi forsøker å bringe inn to eller tre spillere til.

Benitez så laget vinne 4-3 mot Wrexham i den første pre-season-kampen for sesongen. Fernando Morientes og Milan Baros scoret to mål hver. Jose Reina og Boudewijn Zenden spilte for første gang i en Liverpool-trøya, og Rafa valgte å benytte 21 spillere.
- Det var en god kamp for fansen med syv scorede mål, uttaler Benitez. – Jeg er ikke bekymret for at vi slapp inn tre fordi det fremdeles er veldig tidlig i våre forberedelser. Og det var en veldig varm dag.

Manageren tror at laget vil vise enda bedre takter mot TNS til uken i Champions League-kvalifiseringen.
- Jeg er sikker på at når vi spiller på onsdag kveld så vil vi bli enda bedre. Det kan bli bra at vi har en obligatorisk kamp i midtuka. Det kan gjøre oss godt foran resten av sesongen, avslutter Benitez.