Benitez: - Uheldige som tapte

Rafa Benitez mener Liverpool var uheldige som tapte kveldens kamp mot CSKA Sofia. Han minner imidlertid om at vi tapte tilsvarende kamp mot Grazer AK for ett år siden, og siden vant hele turneringen.

På samme tid i fjord tapte vi altså 1-0 mot Grazer hjemme, etter å ha vunnet på bortebane. Benitez håper det er en god Omen at de kvalifiserte seg til gruppespillet på samme måte denne sesongen.

- Det er vanskelig for meg å forklare hvorfor vi tapte etter å ha skapte så mange sjanser i løpet av nitti minutter. Vi hadde nok muligheter til å vinne. Det viktigste er likevel at vi gikk videre, understreker manageren.

- CSKA scoret et bra mål, men vi kom tilbake og var kanskje uheldige som ikke vant etter nitti minutter. Målet deres endret litt på kamputviklingen, men vi kunne likevel vunnet.

Når det gjelder våre ineffektive spisser uttalte han følgende:

- Av og til kan spisser gå både 2-3 kamper uten å score for så å lage et hattrick. Jeg håper det samme skjer med oss.

Rafa var fornøyd med spillet av Josemi i midtforsvaret:
- Jeg er godt fornøyd med Josemi i den posisjonen. Før jeg kjøpte ham spilte han en hel sesong som stopper i Malaga. Det er derfor ikke en helt ny posisjon for ham. Jeg er godt fornøyd med måten han løste oppgavene på.