Billetter Carling Cup finale

Chief Executive Rick Parry forklarer at de supporterne som har vært på tidligere kamper i Carling Cup blir prioritert når finalebillettene nå legges ut.

Liverpool har mottatt 28.987 billetter til Carling Cup finalen mot Chelsea i Cardiff 27.februar.  Tidligere opplegg med prioritering av de som har sesongbilletter er nå skrinlagt, i den grad at man nå er nødt til å kunne dokumentere at man har vært på en tidligere kamp i denne sesongens Carling Cup for å kunne kjøpe billett.  Liverpool har altså lagt vekt på at de supporterne som har vært med å heie laget frem til finale også skal ha førsteretten til et sete på Millennium Stadion.

 

Chief Executive Rick Parry forklarer:  - Vi har introdusert nye regler for å belønne de som møtte opp på tidligere kamper i europeiske eller nasjonale cuper, i tilfellet vi skulle kvalifisere oss til finalen.

 

- Det er et ganske enkelt sett med kriterier, for alle som har kjøpt billetter til tidligere kamper i Carling Cup enten gjennom billettkontoret eller via klubbens offisielle hjemmeside.  Det vil sørge for at vi på en rettferdig måte kan fordele cupfinalebillettene.  I begge våre hjemmekamper reduserte vi prisene merkbart for å oppmuntre så mange folk som mulige til å komme å se kampene.  Nå har vi skrevet til alle som kvalifiserer gjennom dette, slik at det skal bli så lett som mulig for dem å kunne få tak i en billett til finalen.

 

- Billetter vil være tilgjengelig til de fans som kjøpte billetter til de to hjemmekampene mot Middlesbrough og Watford, og for de med sesongbillett som kjøpte billett til minst en av de totalt fem kampene, hjemme eller borte, som vi har spilt i årets turnering.  I tillegg vil de som har Fan Card, og som har kjøpt en billett enten hjemme eller borte i Carling Cup, også være kvalifisert.  Det vil i tillegg være en normal kvote tilgjengelig for de som innehar aksjer.

 

- Et komplett søknadskjema, i tillegg til billettinformasjon, er inkludert i i brevs form og en har inntil 10.februar med å svare.  For å få mer fortgang i prosessen, og unngå bryet med køer ved stadion, har vi besluttet å sende alle billettene i posten heller enn å selge dem gjennom billettlukene.

 

Summa summarum må en altså kunne dokumentere at en har sett Liverpool tidligere i Carling Cup denne sesongen for å kunne sikre seg en billett til Cardiff.  Hvorvidt det vil bli billetter igjen også til de med sesongbillett, som ikke har sett de røde live i Carling Cup, gjenstår å se.