Bli med på FOTBALLQUIZ

Velkommen til fotballquiz i regi av SBF og FotballShop! Hver måned trekker vi ut en vinner som vil stikke av med et gavekort på en fotballtrøye fra FotballShop. Ved sesongslutt i England vil vi også kåre en sammenlagtvinner som vil bli tildelt en gjevere premie.

Supporterunionen for Britisk Fotball

 

FOTBALLQUIZ

Konkurransen går altså over fem måneder (omganger), hvor vi hver måned kårer en vinner og til slutt en vinner sammenlagt. Hver runde vil inneholde 10 spørsmål av varierende vanskegrad, men det kreves at du har fulgt med på britisk fotball en stund og er opptatt av fotballhistorie fra øyriket i vest.

Du vil altså ha en enestående sjanse til å kunne vinne en fotballtrøye fra laget du holder med! Det er bare å legge ”de små grå” i bløt og teste dine kunnskaper om britisk fotball! Kanskje er dere et venne-lag som vil bruke spørsmålene som oppvarming før Premier League-sendingene på Canal+? Hver måned fram til juni vil det dukke opp nye spørsmål, så heng med oss fra starten av! Og lykke til!

Her kan alle delta, og vi oppfordrer spesielt alle våre medlemmer om å sende inn svar! Send gjerne quiz-arket ut til medlemmene i klubbene, vi er sikre på at det finnes mange kunnskapsrike entusiaster der ute! Hver måned blir det lagt ut nye oppgaver på hjemmesiden vår, og etter at svarfristen er gått ut, kommer også fasiten. Svarene sendes inn til vår e-postadresse: [email protected]

 Vi vil for ordens skyld gjøre oppmerksom på at medlemmer av SBFs styre og deres familie ikke har anledning til å delta i konkurransen.. Ved poenglikhet vil styret i SBF foreta trekning av vinneren.

 www.supporterunionen.no