Bli med til Monaco på Super Cup finale

Fredag 26. august spiller Liverpool finale i Super Cupen mot CSKA Moskva i Monaco. Sabra Sportsreiser vurdere å sette opp fly og tur til kampen. Er avhengig av raske tilbakemeldinger. Les mer.

Etter fullt fly og stormende jubel i Istanbul kommer Sabra Sportsreiser nå med oppfølgeren. Bli med til Nice og Monaco for å se de røde i en ny finale. Denne gangen er det snakk om den tradisjonelle Super Cupen, hvor vinneren av Champions League og UEFA-Cupen møtes til dyst hver sesong.

 

Liverpool spilte sist i denne finalen i 2001, da vi slo Bayern München.

 

Vi har enda ikke klart noe endelig program eller pris, men tar påmeldinger ut i fra det vi nå vet. Turen går fra fredag 26. august til søndag 28. august.  

 

Vi satser på et opplegg som går ut på å reise ned kampdagen på formiddagen, en tilstelning på kvelden før kampen og billett til kampen. Lørdag kan vi legge opp til en sightseeing på Formel 1 banen i Monaco. Søndag retur ca. kl. 13.00.

 

For et slikt opplegg så kan vi estimere en pris på ca. 6500,-, Vi kan på ingen måte garantere prisen, men det er et realistisk anslag.

 

Vi ønsker en tilbakemelding fra deg raskt, og helst før den 10.6.05.

 

Vennligst ta kontakt på: [email protected]