Bookmakerne:Everton klarer 4. plassen – foran Liverpool!

Tipperne er ikke i tvil etter Duncan Fergusons mål i midtuka mot Manchester United. Everton sikrer seg 4. plassen i Premier League, og som kan gi deltakelse i Champions League neste sesong.

Det er fortsatt poeng å kjempe om i England, men oddsen fra spilleselskapet Playit.com bekrefter hva ekspertene tror; Everton kommer foran Liverpool på tabellen i Premier League, som igjen betyr at de kan få muligheten til å sikre seg deltakelse i den aller gjeveste cupen i Europa. Nemlig Champions League.

 

Du får nå kun 1.40 i odds på at Everton sikrer seg fjerdeplassen. Hvem hadde trodd dette før sesongen? Oddsen på at Liverpool skal snike seg inn foran naboen er nå 3.25 , og du får odds 9.00 hvis du tror Bolton kommer foran både Everton og Liverpool.  

 

-- Det er ingen tvil om at spilleomsetningen og utviklingen i markedet viser at Everton har tippernes tillit. De har fem kamper igjen, en kamp til gode på Liverpool og tre poengs ledelse. Liverpool har et tøft kampprogram, spesielt ettersom de skal gjennom to knallharde matcher mot Chelsea. Evertons odds på 1.40 levner ingen tvil. De tar 4. plassen, sier Allan Aasterud,markedssjef i spilleselskapet Playit.com. 

 

Everton:

Birmingham (h)

Fulham (b)

Newcastle (h)

Arsenal (b)

Bolton (b)

 

Liverpool:

Palace (b)

Boro (h)

Arsenal (b)

Aston Villa (h)