Brøndby: - Agger har sin pris

Brøndby sier i dag at de ikke ønsker å selge Liverpool-linkede Daniel Agger, men innrømmer at også stopperen har sin pris. Riise vil skrive ny kontrakt. Liverpool bekrefter byttehandel. Leeds vil låne Potter.

Danske Brøndby insisterer i dag på at de ikke har planer om å selge midtstopperen Daniel Agger til Liverpool.

- Vi tenker ikke å selge Daniel Agger, selv om alle spillere selvsagt har sin pris, sier en Brøndby-talsmann til BBC Sport.

20 år gamle Agger er allerede fast inventar på det danske landslaget, og kilder liverpool.no har vært i kontakt med mener det er store muligheter for at den høyvokste dansken blir å finne på Anfield.

Agger er for tiden i ferd med å komme tilbake fra en kneskade han pådro seg i september. Han har fortsatt halvannet år igjen av sin kontrakt med Brøndby, og enkelte tror at de røde må ut med så mye som £5M for å sikre seg hans underskrift.

Riise ønsker ny kontrakt
John Arne Riise har i forkant av Norges playoff-kamp mot Tsjekkia bekreftet at han forventer et utspill fra Liverpool-ledelsen med  tanke på en ny kontrakt i nær fremtid. Sunnmøringen har 18 måneder igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben.

Riise sier han er lykkelig på Merseyside, og at han er klar for å forlenge sin avtale med klubben.

- Det er vanlig at klubben ønsker å prate med deg om en ny kontrakt når du har 18 måneder igjen av den nåværende. Jeg ønsker å bli værende på Anfield, sier Riise til VG.

Anderson inn – Welsh ut
Som siste part i saken, bekrefter Liverpool FC i dag at den 17 år gamle Hull-vingen Paul Anderson kommer til å skrive under for klubben i januar. Klubben bekrefter også at John Welsh vil gå motsatt vei, som en del av avtalen. På klubbens offisielle hjemmeside heter det at overgangene vil skje som en ren byttehandel. Welsh befinner seg som kjent allerede i Hull på en låneavtale, og nå tar han altså steget ned i League Championship på permanent basis.

Leeds vil låne Potter
Det har i dag kommet frem at Leeds United kan tenke seg å låne Darren Potter. Den unge midtbanespilleren vil utvilsomt nyte godt av mer spill på seniornivå, men hvorvidt Liverpool vil slippe Potter på lån til Yorkshire er fortsatt uavklart.