Bruce sliter med å komponere midtbanen

Birmingham-manager Steve Bruce har en stor hodepine før morgendagens kamp. Hvem skal han bruke på sentral midtbane når kvartetten Izzett, Jarosic, Clemence og Butt ikke er tilgjengelig? Kirkland tilbake. Del Horno-comeback på Anfield.

Birmingham-manager Steve Bruce strever med å komponere midtbanen sin til morgendagens kamp mot Liverpool på St Andrews. Flere av hans beste kort i de sentrale midtbaneposisjonene sliter med skader, og Bruce kan dermed komme til å kaste unge Neil Kilkenny til ulvene. 19-åringen kan nemlig få sin ligadebut sentralt på midtbanen.

Muzzy Izzett (akilles), Jiri Jarosic (ankel), Stephen Clemence (hamstring) og Nicky Butt (suspendert) er blant midtbanespillerne som Liverpool nå slipper å møte. Bruce har dermed bare nevnte Kilkenny, samt Damien Johnson og Oliver Tebily å velge mellom når han skal fylle de to posisjonene sentralt på midten. Tebily har hovedsakelig vært benyttet i andre posisjoner på banen tidligere i sesongen.

Ingen fare med Kirkland
Chris Kirkland er tilbake i manesjen for West Bromwich i helgen, når de spiller hjemme mot Charlton. Den utlånte Liverpool-keeperen har som kjent slitt med ryggen den siste uken, men heldigvis ble ikke oppholdet langvarig for skadeutsatte Kirky denne gangen. Tomasz Kuszczak stod i mål for Midlands-klubben i ligacupkampen mot Bradford i midtuka, men nå må polakken overlevere førstelagshanskene til Kirkland igjen.

Del Horno gjør comeback for Chelsea
Den spanske venstrebacken Asier Del Horno har satt seg som mål å være tilbake i aksjon for Chelsea igjen, når de gjester Anfield i Champions League på onsdag. Del Horno har værte ute i to uker med en lårskade, men mener selv at han er klar til innsats mot de røde.