Brucie hyller Dudek

Jerzy Dudek gjorde opp for samtlige tabber gjennom sitt fantastiske finaleshow onsdag. Liverpool på bytur!

-Jerzy var fantastisk med sine skjelvende ben. De sier han ble bedt om å huske hva jeg gjorde i 1984, det var akkurat det han gjorde. Han lurte Serginho til å skyte den første straffen over og reddet to andre. Dette er det mest fantastiske vendingen i Mesterligaen, måtte Liverpool få forsvare tittelen neste sesong, sa Bruce Grobbelaar imponert.

En annen gammel rød helt, Gary Gillespie, er også full av lovord etter Mesterligatriumfen i Istanbul.

-Jeg er på vei hjem fra Istanbul, men har ikke rukket å få sove... en uforglemmelig aften med fantastisk atmosfære. Det så ut til å være slutt på 3-0, men på en eller annen måte kom Liverpool tilbake. Jerzy Dudek, Steven Gerrard og Jamie Carragher vil for alltid være udødelige spillere, mente "Gasp".

Tidligere landslagssjef Graham Taylor er også imponert over den røde triumfen.

-Dette var en fantastisk aften for engelsk fotball. Liverpool viste med seieren at engelske lag taktisk kan slå de store lagene ute i Europa. Kampen er et bevis på at du kan forandre taktikk og formasjoner underveis i kampen og ende opp som vinner, mente Taylor.

Nåværende landslagssjef Sven-Göran Eriksson var også full av lovord.

-En heroisk triumf, jeg har aldri sett noe lignende. Dette er gode nyheter for oss som jobber med engelsk fotball. Fra et engelsk ståsted, Steven Gerrard og Jamie Carragher var strålende, mente Svennis.

I åpen buss rundt byen
Som vanlige når engelske lag vinner noe stort skal Liverpool på rundtur i åpen buss. Det var først i dagene før finalen det ble klart at dette skulle skje i dag - mens mange røde fortsatt befant seg i Tyrkia. Tidligere ble det sagt at en eventuell seier skulle krones med en tur i åpen buss i sentrumsgatene søndag. Den korte ferien er trolig årsaken til at dette skjer allerede i kveld. Såvidt vi vet vil paraden starte klokken 19.30 norsk tid.