Burnley - Liverpool utsatt til 18.januar

Under en baneinspeksjon en time før kampstart ble det slått fast at det var for mye overvann på banen til at Burnley - Liverpool kunne gå av stabelen på Turf Moor i kveld som planlagt. Nå spilles 3.runde oppgjøret i FA-cupen i stedet tirsdag 18.januar.

Kveldens 3.runde kamp i FA-cupen mellom Burnley og Liverpool på Turf Moor er utsatt på grunn av baneforholdene. Under en inspeksjon av banen en time før kampstart ble det slått fast at det var for mye overvann på banen til at det var forsvarlig å sette i gang kampen.

 

Burnleys forrige hjemmekamp mot Leicester 1.nyttårsdag ble avbrutt av samme årsak, og etter den tid har regnet fortsatt å hølje ned over Lancashire-byen. Man har hele uken fryktet at de store nedbørsmengdene skulle sette en stopper for kveldens kamp, og frykten viste seg altså å være godt begrunnet. Trass i iherdig innsats fra Burnleys banemannskap de siste dagene, fant ikke dommer Mark Clattenburg gressmatta i god nok stand til å kunne blåse i gang kampen under de rådende forholdene.

 

Ny dato for matchen er allerede bestemt. Den vil nå bli spilt tirsdag 18.januar kl. 20.45.