Bytter bort John Welsh,..

...får den 17 år gamle vingspilleren Paul Anderson igjen. I tillegg til Welsh (bildet), kan Liverpool komme til å måtte betale med en del penger.

Hull City-manager Peter Taylor antydet i går at Paul Anderson var i ferd med å gå til Liverpool i bytte med midtbanespilleren John Welsh (21).

Nå er denne avtalen inngått, skriver Hull Citys hjemmesider.

Avtalen, som innebærer at Welsh’ låneopphold i Hull blir gjort permanent, vil bli fullført når overgangsvinduet åpner i januar.

Anderson kan riktignok begynne å trene med Liverpool allerede med en gang han har blitt enig om sine personlige betingelser.

Welsh har imponert i Hull, som lenge har ønsket seg Liverpools spiller. De røde har på side ønsket seg Anderson, som var på et treningsopphold på Merseyside i september (spilte bl.a. andre omgang av reservelagets bortekamp mot Bolton Reserves).

Men Liverpool har til nå ikke godtatt Hulls forlangender, nemlig at John Welsh gjør sin låneperiode permanent samtidig som de får penger hvis Anderson debuterer for LFCs førstelag og/eller blir solgt.

Ifølge Hull Citys hjemmesider er det nettopp dette Liverpool nå har gått med på.

«Tigrene» har på sin side ikke vært overivrige etter å miste talentfulle Anderson, men har måttet gi etter for hans eget ønske om å spille for mesterligavinnerne.

Spilleren vi snakker om har fortsatt til gode å gjøre sin debut for Hull Citys førstelag. Dette i motsetning til John Welsh, som har spilt 15 førstelagskamper siden han skrev under lånekontrakten.